Cabaran 30 Hari ,hari 29 | Bunga Kegemaran

 


CABARAN 30 HARI , Hari 29 |Bunga Kegemaran .
Cerita mengenai bunga, tak usah tanya lagi lah dah tau jawapan yang akan aku bagi.
Aku suka Mawar Biru, sama lah dengan nick name Facebook aku . Hehe
Tiada kaitan dengan tempat aku bekerja , Tapi satu hari tu aku singgah di kedai bunga dekat dengan office aku. Plan ingin beli mawar purple untuk hadiah kat kawan aku sebab dia minat giler dengan mawar purple and barang-barang yang berwarna purple. 
Dan di kedai itulah aku nampak Mawar Biru. Terus cair hati aku. Hahaha.
Mawar Biru , biru : cool , beku, dingin atau menyejukkan? sedikit menggambarkan perwatakan aku .
Aku pendiam tapi juga menyejukkan . Aisehh.. haha
Sesiapa yang nak bagi aku bunga mawar biru aku konfem akan terima dan simpan, haha memang tak kan buang walau dah kering . 

Aku ada simpan bunga mawar biru 3 tahun lepas hadiah harijadi aku yang ke 14 Tahun. Hehehehehe. Nanti aku tunjuk kat korang la ye , gambar kat bawah ni la bunga tu 3tahun lepas.
 

Kek bufday aku pon Mawar Biru tau, haha boss aku yang bagi !
 

Yang ni first bunga mawar biru yang aku beli 25-04-2011
3 kuntum mawar biru baru rm10 masa tu. Murah !

{ 7 comments.. read them below or add one }

Yan Ty Yan Ty September 29, 2014 at 8:19 PM
Unik... Susah girls like color blue ni
Ayu Jafri Ayu Jafri September 30, 2014 at 12:09 AM
opss...tetiba trus teringat 1st bunga asben bagi, blue roses...hehehe...mmg cantik!