Cabaran 30 Hari ,hari 29 | Bunga Kegemaran

 


CABARAN 30 HARI , Hari 29 |Bunga Kegemaran .
Cerita mengenai bunga, tak usah tanya lagi lah dah tau jawapan yang akan aku bagi.
Aku suka Mawar Biru, sama lah dengan nick name Facebook aku . Hehe
Tiada kaitan dengan tempat aku bekerja , Tapi satu hari tu aku singgah di kedai bunga dekat dengan office aku. Plan ingin beli mawar purple untuk hadiah kat kawan aku sebab dia minat giler dengan mawar purple and barang-barang yang berwarna purple. 
Dan di kedai itulah aku nampak Mawar Biru. Terus cair hati aku. Hahaha.
Mawar Biru , biru : cool , beku, dingin atau menyejukkan? sedikit menggambarkan perwatakan aku .
Aku pendiam tapi juga menyejukkan . Aisehh.. haha
Sesiapa yang nak bagi aku bunga mawar biru aku konfem akan terima dan simpan, haha memang tak kan buang walau dah kering . 

Aku ada simpan bunga mawar biru 3 tahun lepas hadiah harijadi aku yang ke 14 Tahun. Hehehehehe. Nanti aku tunjuk kat korang la ye , gambar kat bawah ni la bunga tu 3tahun lepas.
 

Kek bufday aku pon Mawar Biru tau, haha boss aku yang bagi !
 

Yang ni first bunga mawar biru yang aku beli 25-04-2011
3 kuntum mawar biru baru rm10 masa tu. Murah !

7 ulasan


EmoticonEmoticon