Wednesday, September 24, 2014

Tips Sembunyikan Lovebite

Tips Sembunyikan Lovebite

kucing

Dijadikan satu cerita , 
semalam tersempak dengan seseorang tu . Yang pertama mencuri perhatianku  ialah dekat leher orang tu ada macam gigitan nyamuk , berwarna merah kecoklatan dan bersaiz agak besar.
Mati-mati aku ingatkan gigitan nyamuk , rupanya Love Bite .Kawan aku bagitau yang tu bukan gigitan nyamuk tapi..Lovebite.

Haish .. mesti tak sedap orang yang memandangkan? apalagi kalau bekerja di tempat awam , Hurm.. Tak segan ke? Meh sini aku bagi Tips Sembunyikan  lovebite :

1. Pergi Store 
ataupon pergi ke ruang tunggu kat office,ambek sehelai newspaper .Tempel kat leher yang ada gigitan tu haa! 
2. Pergi Kedai
Office tak ada newspaper ?
 Senang je.. cari kedai-kedai yang ada bagi flyer freeee , minta sehelai. Pastu tepek di bagian yang kena lovebite tu .

Dengan cara-cara diatas mesti orang tak kan nampak lagi lovebite di  leher Anda tu . 
Konfem orang tak nampak lagi lovebite tu . SERIOUS ! tak percaya ? try lah !

PS : Meskipun anda sudah menjadi suami istri yang SAH , alangkah lebih elok kalau anda menyembunyikan kesan lovebite tu ha, Sebab apa? sebab budak sekarang ni rasa ingin tahu tu membuak-buak dalam dada.  Jiwa Rosak , eh Jiwa Muda lah katakan . Nanti mereka tiru macam mana ? persekitaran menjadi penentu jugak macam mana generasi yang akan datang dibentuk .

Dah.. itu sahaja tips untuk hari ni. Semoga bermanfaat untuk kalian .
Dan kalau boleh lah ye , takyah la tunjukkan kat orang lain yang anda tu ada LOVEBITE.

  1. amboihh... sempat lagi mention hehe.. menarik tips tuh meh nak tepek kat lisa dulu boley dop ? hahaha

    p/s.. kalu nak lagi seo tajuk atau keyword mesti ada pada perenggan pertama dan di bold kan :)

    ReplyDelete
  2. Jiwa ku rosak..hahaha..tempek suratkhabr lagi org tnya..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kalau tk nak orang tnya ,,bek tkyah buat kannnn.. ihihihih

      Delete
  3. Kalau perempuan, bila pakai tudung mmg confirm la x nampak love byte tu.. Lelaki la yang susah nak tutup.. tampal jela handyplas tuuu hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha ini untuk yg nampak je .. lelaki suruh pakai tudung saji je . kahkahkah

      Delete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search