Thursday, September 11, 2014

Cabaran ke 10 : Isi Handbag Saya ?

Cabaran ke 10 : Isi Handbag Saya ?




Cabaran hari kesepuluh :  || Apa yang ada dalam handbeg anda   ? ||

*TISSUE (Lap peluh..fuh fuh )
*Duit syiling (balance beli makan atau beli barang kat kedai )
*Pemotong kuku  ( Takut ilang ,haha)
*Pen (wajib kena ada , kot-kot ada fans yang nak minta sign!  *ehhhh gurau je , sebab tuntutan kerja )
*HP (saya guna enpon biasa-biasa ja, ada sesiapa nak sponsor Hp tak ? haha )
*Cermin Mata ( kadang pakai ..tapi kena ada dalam beg sebab kanan 50 dan kiri 75 Huhu )
*Ubat-ubatan ( ubat Migrain , Cerryberry , yang dua ni memang harus ada )
*Name card
*Power Bank
*Coklat /makanan ringan /gula-gula 



Dan banyak....lagi. Senarai diatas je kot setakat ni.. banyak lagi barang dalam beg tu . Dan ianya rahsia perempuan sahaja . Hehehe

  1. Telefon lampu suluh...sama dengan kita punya phone...Geng...

    Jemput baca ye hakak Lisa

    http://officalmissyana.blogspot.com/2014/09/cabaran-30-hari-hari-ke-10-apa-didalam.html

    ReplyDelete
  2. eh ada snickers la.. nak sikit. hihi

    ReplyDelete
  3. beg macam besar dalamsikit..baguih2

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search