Tuesday, November 10, 2020

CARA LANGGAN CELCOM UNLIMITED DATA RM35

CARA LANGGAN CELCOM UNLIMITED DATA RM35


CARA LANGGAN CELCOM UNLIMITED DATA RM35

Assalamualaikum ! zaman sekarang semua dihujung jari . Lebih-lebih semenjak PKP  haritu banyak kerja yang mengunakan internet . Dah jadi keperluan bukan kehendak lagi . Bagi yang belum tahu ,  celcom telah keluarkan pakej celcom terbaru 2020 menawarkan internet tanpa had atau unlimited data RM35.00 untuk sebulan . Bukan hanya Data je , tapi panggilan pun tanpa had kesemua rangkaian. Berikut Lisa akan kongsi cara langgan celcom unlimited data rm35. 



CELCOM UNLIMITED DATA RM35


celcom unlimited data rm35


Ada banyak cara untuk langgan celcom unlimited data internet serendah rm35 ini. Cara paling mudah , pergi ke kedai dan minta langgankan terus masa reload tu . Tapi jika korang tak sempat nak keluar sebab PKPB / PKPD / PKP ... dunia dihujung jari je.. korang boleh langgan sendiri sama ada guna apps Celcom Life atau guna USSD *118# untuk lebih detail  seperti berikut ini :-




CARA LANGGAN CELCOM UNLIMITED DATA RM35 MENGGUNAKAN CELCOM LIFE APPS 

1.Click “Add-Ons”
2.Select “Internet” and subscribe to any Internet Pass , MONTHLY UNLIMITED RM 35
3.Confirmation page , BUY 
4.Successful Notification , DONE



CARA LANGGAN CELCOM UNLIMITED MENGGUNAKAN CELCOM LIFE APPS 2.5

1. Click “Buy More” and select “Internet Plans”
2. Subscribe to any Internet Pass , Choose MONTHLY UNLIMITED RM 35
3. Confirmation page , NEXT 
4. Successful Notification , CONFIRM



CARA LANGGAN CELCOM UNLIMITED DATA INTERNET RM35 DENGAN USSD 

Cara paling mudah dan short cut korang boleh dial :- *118*2*2*10#

1. Dial *118# and select “Internet Plans”
2. Select “Internet Pass”
3. Select "10. RM35 unlimited ( NEW )"
4. Select  "Subcribe Confirmation page
5. Successful Notification

Pelan celcom unlimited data rm35 ini datang dengan call percuma kesemua rangkaian kecuali hotline number . Korang boleh nikmati unlimited data dengan speed capped to 3 mbps  dan hotspot sebanyak 3GB High-Speed data jika korang melanggan pakej rm35 , dan hotspot 1GB untuk langganan yang RM12 untuk seminggu. Dan tiada unlimited Late Night Youtube & Iflix VIP  Access ya . 


NOTA : 
The two new Internet passes RM12 | Unlimited | 7 Days and RM35 | Unlimited | 30 Days are available to all existing and new Xpax customer for a limited time offer only



  1. IQ memang pakai pelan RM35 unlimited ni, berbaloi, kecuali hotspot terhad. huhu

    ReplyDelete
  2. Senang je nak langgan celcom unlimited ni.

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search