Monday, September 1, 2014

Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru

Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru

Sempena sambutan kemerdekaan ke 57 Malaysia , saya dengan izinNya ingin melancarkan satu Giveaway buat semua blogger dan pembaca setia blog therylisanurulain.blogspot.com.Giveaway ini dianjurkan oleh Mawar biru dengan kerjasama kizmyself .  Dan di Sponsor oleh : Mawar Biru , Ieta Mat Sa'ad ,NiNaNieYna  , Sheda Ucu ,Ainaa Roseberry, Nadia Johari , Safarin Sulaiman , Nik Nurhafizah Er,
Berbagai hadiah menarik menanti anda. Jom semarakkan bulan kemerdekaan dengan GIVEAWAY MERDEKA 57.
Giveaway ini akan berlangsung dari 31 AUGUST 2014(SUNDAY) hingga 13 SEPT 2014(SATURDAY ). Pemenang akan diumumkan 3 hari selepas GA ini tamat iaitu pada 16 SEPTEMBER 2014. sekaligus sampena Hari Malaysia                   

HADIAH:
              
No 1: 
Wang tunai 80 , Tudung Bawal x 1, tshirt HardRockCafe x 1 
 No 2 
Wang tunai 50 , Tudung Bawal x 1 ,tshirt HardRockCafe x1 
  No 3
 Wang tunai 20 ,Tudung Bawal x1 ,Shawl x 1 
 No 4
 Shawl x 1 , Phasmina x1,Topup x 1
  No5
 Phasmina x 1 , Topup x1 
                                             Saguhati ( 5 orang ) Topup x 1 dan souvenir


 Giveaway Merdeka 57

Cara Penyertaan Giveaway Merdeka 57
1- Buat satu ENTRI  yang bertajuk " Giveaway Merdeka 57 by Mawar Biru "
2- Letakkan banner diatas di dalam posting dan linkkan ke blog ini therylisanurulain.blogspot.com
3- Lengkapkan ayat ini :

Saya menghargai kemerdekaan dengan cara ___________________________________
_____________________________________________________________________.
( tidak kurang dari 20 patah perkataan - lebih lagi bagus )
Pemenang akan dipilih berdasarkan ayat diatas. Kreatif dan original menjadi keutamaan.



 3. Follow Blog :
Mawar Biru , Ieta Mat Sa'ad ,NiNa NieYna  , Sheda Ucu ,Ainaa Roseberry, Nadia Johari , Safarin Sulaiman , Nik Nurhafizah Er, KIZ
4. Like Page
Lisa ,
 Kak Ieta
Nina 
Sheda
Aina
Nadia
Phat
cik Pjaz







  1. join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  2. saya join
    takde instagram
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks azman .. jgn lupa follow blog sponsor :) terimakasih

      Delete
  3. Salam...

    http://satujanjikita.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3- Lengkapkan ayat ini :

      entri awak kurang part ni dear.. cuba edit



      Saya menghargai kemerdekaan dengan cara ___________________________________
      _____________________________________________________________________.
      ( tidak kurang dari 20 patah perkataan - lebih lagi bagus )

      Delete
  4. salam sis.. nak tanya, kalau takde akaun fb masih boleh join ke?

    ReplyDelete
  5. sis link like page tu banyak tak betul. ada yg direct ke newsfeed. kalau dah repair infrom sy tau. takut tk follow syarat :)
    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  6. masih dalam mood merdeka :D

    ReplyDelete
  7. Bismillahirrahmanirrahim.. Akak join ye Lisa.. ^_^

    http://hip2-horey.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. Rara join ye :D

    http://kinderbueno-wolf.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. saya join ya.. tapi instagram tak de..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  10. saya joint tau dik Lisa

    http://www.iuzira.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum hakak Lisa ...

    Yana join tau

    Bismillah

    http://officalmissyana.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  12. join sini :)

    http://beloglistaimifiqa.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  13. inshaaAllah ade masa sy join ye ;)

    ReplyDelete
  14. Salam, sy sudah join

    http://lyranadya.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  15. done follow u

    http://acikwatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. http://cikmadiah.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. sy join!hik2

    http://diarirara.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html#comment-form

    ReplyDelete
  19. dh join

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  20. http://umikasum.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  21. Shad join, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete
  22. gud luck pada semua orang yang join :)

    ReplyDelete
  23. join last minit.. boleh terima tak?

    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-merdeka-57-by-mawar-biru.html

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search