Friday, September 19, 2014

Surat Kepada Seseorang | hari ke 15

Surat Kepada Seseorang | hari ke 15

 

Surat cinta untuk seseorang , iaitu BOSS.
Hurm, dah  banyak kali bagi surat resign . Tapi apalah nasib , selalu kena tolak .Hahaha
Bukan ku tak cinta, . ( cewah..macam tajuk drama pulak ) tapi aku mendapat tawaran kerja yang gaji lebih bagus dari tempat kerja ku itu. Sebab director dari company yang baru itu lah yang menawarkan kerja kepada aku , dia offer kerja kat aku sebab aku tahu bahasa mandarin. Setelah kufikir tolak ,tambah , bagi dan kalikan ,aku bagi tau lah kepada boss tersayang aku yang aku nak bekerja. apa yang dia jawap ? 

"NO "
Hurm,, dengan keadaan staff-staff yang bertukar ganti , maka aku fikir semula lah. Lagipon orang-orang HQ dah kenal dan cakap jangan berhenti dulu. Boss aku , naikkan gaji woo.. lumayan. Pastu..dia pon tetiba bagi hadiah kat aku .
Tadaaa..
.
.


Boss aku perempuan ye.. bukan lelaki. Dia memang dah anggap aku macam anak sendiri. Sebab tu lah dia susah sikit untuk lepaskan aku.Meski orang cakap dia garang , sebab eprwatakan muka dia memang nampak garang , tapi sebenarnya dalam hati ada taman.
  1. kak kerja company apa ya?ada kosong x?hehe

    ReplyDelete
  2. waaa konfem la xjadi berenti kan...huhuhu

    ReplyDelete
  3. Rezeki tu, emm bertuahnya lisa..xde yg jeles ke.

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search