Ad

Gambar Gadis Bertudung Dicium Dipeluk Anggota KPOP

Gambar KPOP mencium dan memeluk Peminat di Konsert KL LIVE KL Center, Gadis bertudung dicium dan dipeluk anggota KPOP.
 Gambar Gadis Bertudung Dicium Dipeluk Anggota KPOP | Berlangsungnya konsert KPOP B1A4 di KL Live Center Kuala Lumpur oleh ACER menjadi perbualan di media sosial . Disebabkan adegan anggota KPOP memeluk dan mencium gadis melayu yang bertudung di pentas , berbagai komen negative diberikan keatasnya . Dan berikut beberapa kepingan gambar yang dimuat yang mencetuskan komen-komen negative. 
Patut lah ramai yang bagi komen negative mengenai konsert tu , ingatkan ade reality lamar melamar macam kek Nis dengan Hairul macam haritu. Rupa-rupanya ade konsert yang disertai adegan gadis melayu yang bertudung  dipeluk dan dicium oleh anggota KPOP . Baru peminat bukan isteri... tak perlu lah cium atau peluk bagai ye.


Video yang sempat dirakam oleh penonton yang juga menyaksikan konsert tersebut.


Pesanan untuk diri sendiri dan jugs org lain ; Tiada manusia yang tak pernah buat silap. Dan bukan alasan kita untuk menentukan dosa seorong manusia.Doakan yang terbaik . Mungkin "budak " lagi (think positive )Sebagai perempuan , jagalah maruah diri ya . Tak kisah bujang ke, berkahwin , atau janda sekalipun.. kalau beragama Islam jaga perilaku  .

6
( Hide )
 1. apa nk jd dngan budak2 zaman skarang ! hurmmmm .

  ReplyDelete
 2. saya malu juga sebagai org bertudung tgk benda ni, krn nila setitik rosak susu sebelanga -_-

  ReplyDelete
 3. Doa sahaja yg mampu. Doa bukan hanya utk mereka tp utk diru sdiri. Kuta x tahu bila pula masa kesilapan kita dilihat org

  ReplyDelete
 4. semoga mereka mereka ini tidak mengulangi kesilapan tersebut sekali lg selepas ini

  ReplyDelete
 5. semoga diberi kesedaran kepada pelaku...

  ReplyDelete
 6. semoga kita tak masuk golongan macam ni. minat ada batasnya..

  ReplyDelete

both
© all rights reserved
made with by templateszoo