Big Bear Dari Encik Kesayangan

Big Bear Dari Encik Kesayangan|Cakk...nampak saya  tak?? ,Anak patung ini lebih besar dari saya. Hadiah hari jadi katanya. Surprise and memang tak sangka dapat dari admirer!Admirer la sangat kan. Yang bagi bear ni sape lagi kalau bukan Mr Hati Batu. ,encik kesayangan mawar. Sebab dia sahaja yang tau kebiasaan saya memang tidur peluk teddy bear. Ade beberapa teddy dah dirumah.Tapi tak sangka pulak dia akan bagi Big Bear ini untuk saya. Besar tuu.. tak cukup tangan nak pelok bear ini. Lebih besar dari saya ! 

Yang 2 bear kecil ini mawar letak di tempat kerja. Sama juga 1pakej dalam kotak bungkusan big bear itu. Mungkin free gift and ucapan minta maaf kot sebab pihak kedai tu hantar lambat. Comel giler bear ni.. letak tempat keja,time penat atau bosan boleh main-main dengan bear ini. Bear besar tu letak dirumah, teman tidur malam. Hehe.

Thank's Mr. Hati Batu...(MS.H)  ! And happy birthday to you too.. May Allah bless u. And lembutkan hati yang seperti batu tu haa (Gurau je .. ) hehe... 

8 ulasan

Memang besar sungguh. Wahhh! Memang best dpt hadiah dari buah hati tersayang

Untunglah..hati batu pun bagi bear lembut gebu..ok ler tu.. :)

huntung lah... saya tak pernah orang nak bagi bear bear mcm tu... mungkin sebab saya sendiri lebih besar dari bear tu

Waahh., Seronoknya dapat bear dari yang tersayang. Besar pulak tu bear.. beruntungnya..=D

jelita untuk tersayang

untungla banyak bear! haha saya pon ada bear sebab dapat masa hadiah kovo kawan2 bagi. 4 ekor ada kat bilik nim.


Saya perlukan cadangan samada EDIT SENDIRI ke TEMPAH template blogger

wahh best nya kak ada admirer! boleh dapat bear banyak2 haha xD

besarnya . sama saiz dgn orang dah


EmoticonEmoticon