Thursday, November 20, 2014

Gambar Official Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari

Gambar Official Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari

Gambar Official Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari,White STUDIO |Setelah menunggu sekian lama akhirnya dapat juga copy hasil penggambaran di MYCPS White Studio yang berlangsung 2 November 2014 lepas. Mula-mula malu lah, cakap tak reti posing lah.. tapi nasib baik ada abang AIMAN selaku photographer yang ajar macam mana pose. Dan inilah hasil dari penggambaran untuk Official Photoshoot #kelabbloggerbenashaari  dan juga blogger-blogger yang terlibat :




 























Jangan tengok dan baca sahaja ya.. terjah blog mereka juga tau  . 

Thanks to penaja-penaja kami yang sudi menaja :

Studio : Mycreativepixel studio
Penaja Utama Kelab Blogger Ben Ashaari: Cosmoderm
Shawl by Tya Salmid ,
Pin Hijab by Dania Facon
Make up Artist @shazaamalina @wiidaribbon @etty_garib @yanneskay.

  1. ramainya blogger yg datang. mesti meriah ni :)

    jemput join > http://buatwanita.blogspot.com/2014/10/segmen-buatwanitablogspotcom-mencari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe memang meriah. Ok insyaallah dtg join

      Delete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search