Tips Sembunyikan Lovebite

kucing

Dijadikan satu cerita , 
semalam tersempak dengan seseorang tu . Yang pertama mencuri perhatianku  ialah dekat leher orang tu ada macam gigitan nyamuk , berwarna merah kecoklatan dan bersaiz agak besar.
Mati-mati aku ingatkan gigitan nyamuk , rupanya Love Bite .Kawan aku bagitau yang tu bukan gigitan nyamuk tapi..Lovebite.

Haish .. mesti tak sedap orang yang memandangkan? apalagi kalau bekerja di tempat awam , Hurm.. Tak segan ke? Meh sini aku bagi Tips Sembunyikan  lovebite :

1. Pergi Store 
ataupon pergi ke ruang tunggu kat office,ambek sehelai newspaper .Tempel kat leher yang ada gigitan tu haa! 
2. Pergi Kedai
Office tak ada newspaper ?
 Senang je.. cari kedai-kedai yang ada bagi flyer freeee , minta sehelai. Pastu tepek di bagian yang kena lovebite tu .

Dengan cara-cara diatas mesti orang tak kan nampak lagi lovebite di  leher Anda tu . 
Konfem orang tak nampak lagi lovebite tu . SERIOUS ! tak percaya ? try lah !

PS : Meskipun anda sudah menjadi suami istri yang SAH , alangkah lebih elok kalau anda menyembunyikan kesan lovebite tu ha, Sebab apa? sebab budak sekarang ni rasa ingin tahu tu membuak-buak dalam dada.  Jiwa Rosak , eh Jiwa Muda lah katakan . Nanti mereka tiru macam mana ? persekitaran menjadi penentu jugak macam mana generasi yang akan datang dibentuk .

Dah.. itu sahaja tips untuk hari ni. Semoga bermanfaat untuk kalian .
Dan kalau boleh lah ye , takyah la tunjukkan kat orang lain yang anda tu ada LOVEBITE.

10 ulasan

amboihh... sempat lagi mention hehe.. menarik tips tuh meh nak tepek kat lisa dulu boley dop ? hahaha

p/s.. kalu nak lagi seo tajuk atau keyword mesti ada pada perenggan pertama dan di bold kan :)

Jiwa ku rosak..hahaha..tempek suratkhabr lagi org tnya..hahaha

hahaha kalau tk nak orang tnya ,,bek tkyah buat kannnn.. ihihihih

Kalau perempuan, bila pakai tudung mmg confirm la x nampak love byte tu.. Lelaki la yang susah nak tutup.. tampal jela handyplas tuuu hahaha

haha ini untuk yg nampak je .. lelaki suruh pakai tudung saji je . kahkahkah


EmoticonEmoticon