Cabaran 30 Hari | Perkara menarik yang aku berbangga tahun ni






Cabaran 30 Hari | Perkara menarik yang aku berbangga tahun ni  |
Tahun ni gaji aku naik 2 kali weih..seronok !pastu dapat gelang emas dari boss aku..siap pakaikan lagi ! Bangga woo..kau hado? Takde kan. Hehehe
Aku berbangga sebab mempunyai seseorang yang insyaallah mampu membimbing aku.
Aku berbangga sebab dikenalkan denga  blogger-blogger yang mengajariku banyak ilmu.
Aku berbangga sebab dah mula save duit untuk simpanan ku masa yang akan datang.
Aku bangga dapat menunaikan apa yang mak ayah aku minta.
Aku berbangga mengenali orang orang yang luar biasa dalam hidup aku.
Terimakasih kawan. Terimakasih orang-orang yang banyak memberiku nasihat dan ilmu . Terimakasih mak ayah sebab selalu mendoakan saya.

Dengan ini berakhirlah sudah cabaran 30hari #kelabbloggerbenashaari.
Next time kalau dah buat cabaran lagi.. sediakan hadiah eh! Biskut ka.. kaktus ka.. hehehe

{ 7 comments.. read them below or add one }

armila style armila style September 30, 2014 at 12:56 AM
Tahniah!Banyak tu perkara yang dibanggakan, paling best part dpt gelang tu...wowwww!
miminadam miminadam September 30, 2014 at 1:23 AM
perghh, bos itu macam banyak seronok wooo
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 30, 2014 at 7:11 AM
Best..haha mcm tk sangka lak laddy boss bgi gelang. Dlu bgi cincin...
Kiz MySelf Kiz MySelf September 30, 2014 at 7:24 AM
Jika tidak dapat apa yang kita suka...belajarlah untuk menyukai apa yang kita dapat
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 30, 2014 at 9:15 AM
When i tak suka means tk suka. Hahah btul ke ni