Cabaran 30 Hari ,Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?

Tik tok tiktok..  dah pukul 5.30 pm. Jemari ni tak tergerak lagi untuk up entri #cabaran 30 Hari , task #3perkara yang anda ingin katakan kepada bekas kekasih anda ? sibuk sangat sampai tak sempat nak update ke ? tak juga sebenarnya ..
Kak Sue tanya  " 3 perkara je " tapi yang nak diluah lebih dari 10 perkara.Hahaha.. macam mana tu ? Boleh tak ?sebab ex's pon lebeh dari 3 .(Izzue Islam, Asyraf Muslim, Fahrin Ahmad, Adi putra ..) .. opss krik-krik.. gurau je la .  hahaha
Ex's tak semestinya akan bermusuh . Dan begitulah saya , tak suka bermusuh dengan orang . Dunia ni kecik je. Kita bermusuh , nanti dah tua.. ada anak. pastu anak kita suka dengan anak ex's kita.. Errr.. macam mana? Nak larang ? Then kalau budak tu kahwin lari macam mane? tak ke kita jugak yang susah. Eh.. Jauh bebenar Lisa merepek ni . Hahaha



3 PERKARA YANG SAYA INGIN KATAKAN KEPADABEKAS KEKASIH : 
1. YOU BROKE IT STUPID !
Hahahah.. paham kan maksud tersirat dan tersurat dalam pic diatas. Tipu lah kalau tak sakit ati time putus . Nah tu ayat yang nk cakap kat ex's . Hahaha. Tapi kena fikir positive juga, yang bernikah pon boleh cerai , apalagi yang baru bercintan cintun ni haa . Rileks-rileks.. biarkan cerita itu berlalu bak angin sepoi sepoi yang berhembus ditepi pantai .



2. Selamat Pengantin Baru ,
semoga kekal ke jannah ( Wish awal ..tinggal bape minggu je. ala..sama je pon ) .Hope dapat anak comel-comel macam saya *ehhh .
3. Saya nak awak tau yang saya bahagia dengan kehidupan sekarang 
Nanti kalau giliran  Lisa yang  kawen, jangan lupa datang tau . .(yang ni tak tau bila tarikh tu krik-krik )
Macam jejak kasih . hahaha . Jangan ungkit pulak benda-benda dah lepas tu . hehe
PS : *sorry ..
Putus tak semestinya sebab orang ketiga. Kalau saya yang memutuskan bukan sebab saya ada orang ketiga. Tapi ada sebab yang tak perlulah saya tulis kat sini. hehe . 
*Kalau takut ilang fans atau kurang popularity tu.. Baik tak payah nk bercinta. Jadi macam lagu Irwansyah " aku memang pencinta wanita.. " ha syair yang lebeh kurang macam tu .






{ 28 comments.. read them below or add one }

Yana Nana Yana Nana September 5, 2014 at 6:40 PM
huhuhuhuhuuhuu kemain hakak lisa
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ September 5, 2014 at 7:00 PM
Aaauuummm goodgood.. tak sabar nak tunggu kenduri akk dgn pakwe hati batu akk tu... ngeeee nak jadi flower gegel XD
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 5, 2014 at 7:04 PM
errrr hahah tunggu la.. kot2 ena dlu yang kawen. hiiiiiiiiiiiii
Erra Kyra Erra Kyra September 5, 2014 at 9:28 PM
Lisaaa!! Hehe cute je.. ucpan y ringkas n sentap tu^^
careno careno September 5, 2014 at 9:32 PM
Alololo... abam lan ade k... meh meh... hahaha
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 5, 2014 at 9:43 PM
Please jgn sentap ng i.. hahhaa :p
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 5, 2014 at 9:44 PM
Alololo tu la nak fefel ade exs ni abe lan. Hahaha
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL September 5, 2014 at 10:05 PM
Lisa..hai, dah ok ke sakit mata tu..bagusnya ex jemput kenduri kawen dia.
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 5, 2014 at 10:22 PM
Hahaha.. biarpon dh ex.. tkde musuh2.hihu
ieta mat Sa'ad ieta mat Sa'ad September 5, 2014 at 11:32 PM
Waaaa... sudah berubah template... cantiknya blog Lisa...
Betul tu Lisa, usah berdendam. Itu lebih baik :)
Lisa, Terima kasih sudi letak blog akak kat bloglist Lisa. Terharu sangat2...
Lisa Nurulain Lisa Nurulain September 5, 2014 at 11:50 PM
Template ape kak... :3 hahah biasa je ni. Bru smpat masukkan. Ptg td. Huhu sorryyyy
Cik Sue Cik Sue September 6, 2014 at 1:46 AM
heheheh kawin jangan lupa jemput tau heheheh
yaya_flanella yaya_flanella September 6, 2014 at 1:55 AM
InsyaAllah akan dtg yg lebih baik :)
Bro Framestone Bro Framestone September 6, 2014 at 7:54 AM
Eh mana ada nama bro pun.. nipu je...