Cabaran 30 Hari ,Hari 5 : 3 Perkara yang anda ingin katakan kepada bekas KEKASIH ?

Tik tok tiktok..  dah pukul 5.30 pm. Jemari ni tak tergerak lagi untuk up entri #cabaran 30 Hari , task #3perkara yang anda ingin katakan kepada bekas kekasih anda ? sibuk sangat sampai tak sempat nak update ke ? tak juga sebenarnya ..
Kak Sue tanya  " 3 perkara je " tapi yang nak diluah lebih dari 10 perkara.Hahaha.. macam mana tu ? Boleh tak ?sebab ex's pon lebeh dari 3 .(Izzue Islam, Asyraf Muslim, Fahrin Ahmad, Adi putra ..) .. opss krik-krik.. gurau je la .  hahaha
Ex's tak semestinya akan bermusuh . Dan begitulah saya , tak suka bermusuh dengan orang . Dunia ni kecik je. Kita bermusuh , nanti dah tua.. ada anak. pastu anak kita suka dengan anak ex's kita.. Errr.. macam mana? Nak larang ? Then kalau budak tu kahwin lari macam mane? tak ke kita jugak yang susah. Eh.. Jauh bebenar Lisa merepek ni . Hahaha



3 PERKARA YANG SAYA INGIN KATAKAN KEPADABEKAS KEKASIH : 
1. YOU BROKE IT STUPID !
Hahahah.. paham kan maksud tersirat dan tersurat dalam pic diatas. Tipu lah kalau tak sakit ati time putus . Nah tu ayat yang nk cakap kat ex's . Hahaha. Tapi kena fikir positive juga, yang bernikah pon boleh cerai , apalagi yang baru bercintan cintun ni haa . Rileks-rileks.. biarkan cerita itu berlalu bak angin sepoi sepoi yang berhembus ditepi pantai .



2. Selamat Pengantin Baru ,
semoga kekal ke jannah ( Wish awal ..tinggal bape minggu je. ala..sama je pon ) .Hope dapat anak comel-comel macam saya *ehhh .
3. Saya nak awak tau yang saya bahagia dengan kehidupan sekarang 
Nanti kalau giliran  Lisa yang  kawen, jangan lupa datang tau . .(yang ni tak tau bila tarikh tu krik-krik )
Macam jejak kasih . hahaha . Jangan ungkit pulak benda-benda dah lepas tu . hehe
PS : *sorry ..
Putus tak semestinya sebab orang ketiga. Kalau saya yang memutuskan bukan sebab saya ada orang ketiga. Tapi ada sebab yang tak perlulah saya tulis kat sini. hehe . 
*Kalau takut ilang fans atau kurang popularity tu.. Baik tak payah nk bercinta. Jadi macam lagu Irwansyah " aku memang pencinta wanita.. " ha syair yang lebeh kurang macam tu .






29 ulasan

huhuhuhuhuuhuu kemain hakak lisa

Aaauuummm goodgood.. tak sabar nak tunggu kenduri akk dgn pakwe hati batu akk tu... ngeeee nak jadi flower gegel XD

errrr hahah tunggu la.. kot2 ena dlu yang kawen. hiiiiiiiiiiiii

Lisaaa!! Hehe cute je.. ucpan y ringkas n sentap tu^^

Alololo... abam lan ade k... meh meh... hahaha

Please jgn sentap ng i.. hahhaa :p

Alololo tu la nak fefel ade exs ni abe lan. Hahaha

Lisa..hai, dah ok ke sakit mata tu..bagusnya ex jemput kenduri kawen dia.

Hahaha.. biarpon dh ex.. tkde musuh2.hihu

Waaaa... sudah berubah template... cantiknya blog Lisa...
Betul tu Lisa, usah berdendam. Itu lebih baik :)
Lisa, Terima kasih sudi letak blog akak kat bloglist Lisa. Terharu sangat2...

Template ape kak... :3 hahah biasa je ni. Bru smpat masukkan. Ptg td. Huhu sorryyyy

heheheh kawin jangan lupa jemput tau heheheh

InsyaAllah akan dtg yg lebih baik :)

Eh mana ada nama bro pun.. nipu je...

ada lagi tak pasangan yg clash masih wish bila dia nak kawin? agak2 sanggup tak klu dia jempot kita ke majlis perkawinan dia? kebanyakkan yg dah putus selalu benci membenci... jarang lah nak mendoakan yg baik2 buat pasangan dia kan?


EmoticonEmoticon