Ad

Photoshoot Bersama #KelabBloggerBenAshaari

Photoshoot Bersama #KelabBloggerBenAshaari | Finally semua dapat berkumpul dari Blogger Utara sampai Blogger Selatan. Sebanyak lebih kurang 28 Blogger berkumpul menjadi satu dalam Photoshoot bersama #kelabbloggerbenashaari di My CPS White Studio ,Bertempat di PV128 ,Setapak. Bertemakan Merah dan Hitam .
Gigih Uall's Lisa datang jauh dari Johor turun ke Setapak ditemankan adik angkat Tasha dan juga Mie mencari tempat tu,tanya waze? hurm.. tak detect location pulak. Tapi dengan gigihnya pukul 11 pagi sampai sana. Terus tukar baju dan tunggu turn di makeup oleh MUA yang yang sedang memakeover blogger gegirl yang lain.
Penaja Photoshoot #Cosmoderm @Cosmoderm 


 Tada.. muka lepas makeup oleh MUA #Yanneskay  .  Shawl sponsored by Blogger Tyasalmid , Pin tudung comel sponsored by #Daniafacon . MUA Smoke eyes , nampak mata besar sikit sebab mata Lisa ni sepet . Comel pulak rasa macam artis , kena makeup gituh. Hahaha. tercapai juga hasrat berjumpa dengan Blogger Kelabbloggerbenashaari terutama Ben Ashaari , Qhaliff, EmasPutih , Kak Ruby, Najeeb, Blogger Ujang ,abang Lan ,,dan banyak lagi la. 
*bersama Ben Ashaari, founder #kelabbloggerbenashaari

 *bersama kak Ty (Yanty) Thanks untuk kuah rojak tu ! sedap tau..

Bersama Retis dan juga blogger dari utara Faizal

Bersama abg Lan , lancareno.com  .
Thanks untuk kaktus ya ! tercapai juga hajat bela kaktus dari cameron.

*bersama kak Miza , kak Fiza, kak Qaseh , Kak Ty, Kak Sue (mak tiri) , Dan hujung yang mata sepet menggoda tu ialah saya . hehe

Bersama Blogger Ujang *sape yng tak kenal blog dia. ehhh

with kak Ruby . Sedap makanan yang dia bawa. hehe and thanks untuk air splitzer tu ya.

Ini MUA saya ! kak Yann , IG :  #Yanneskay

With kak Qaseh , Ini tidak adil.. kenapa Lisa nampak pendek disini >.<

With kak Nadia Johari . ( Mrs Biru bertukar merah )

                                    Bersama si Bambam comey Qhaliff anak Ben Ashaari

With Blogger Emas Putih , uzu 

Kami , Saya, kak Fiza , kak Yann (MUA) dan kak Qaseh.

Terimakasih kepada semua yang terlibat, Penaja ,  dan juga sponsor .Walaupun baru pertama kali berjumpa,dan selama ini  hanya berbual dalam whatsapp namun layanan dah seperti family sendiri. Insyaallah ada masa kita jumpa lagi. hehe...Dan hasilnya ...


12
( Hide )

both
© all rights reserved
made with by templateszoo