Sedapnya Buble Rice Mix Oreo Crunch


Sedapnya Buble Rice Mix Oreo Crunch | Banyak makanan sedang viral di facebook dah sekarang ni ,dari Jeruk asam , Pisang Goreng Chesee , Chocolate crunch , dan sekarang ada makanan baru berbahan dasar buble rice dan coklat juga.

Sebalang macam ni harga dia murah ja , rm 6 . Lisa jenis penggemar coklat.  Nyum-nyum memang heaven la. Sedap woo... coklat mampu cairkan hati yang sedang marah.Cewahh!  Yang ada dalam gambar ini namanya Buble Rice Mix Oreo Crunch . Terkandung Buble Rice +Oreo Cruch+Nestum Careal +Coklat putih. Coklat putih tu, manis-manis macam susu. Makan 1 balang macam tak cukup je . Hahah memang sedap. Semut pon berduyun-duyun nak ikut merasa serpihan buble crunch yang terjatuh.



Untuk pemesanan boleh contact pn Imma ye dia
Imma collection , whatsapp 0128706289. 
Tak rugi weih beli..

2 comments.. read them below or add one

puteraduyong puteraduyong November 19, 2014 at 1:49 PM
hehe... sedap ke tak ni... semut ada tak dlm buble rice mix tu.. ;)
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 19, 2014 at 3:23 PM
sedap.. heheh semut tu tk dela... ade kat atas meja ni haa