Prepaid Celcom Bagi Internet Free Seumur Hidup ?


Prepaid Celcom Bagi Internet FREE Seumur Hidup ? | Internet Untuk jangka hidup 18tahun,dan macam seumur hidup je lah kan.Jangka masa internet tu active  Lama woo sampai 2037 ! Lebih kurang macam FREE Internet  seumur hidup kan.

Pada mulanya hanya nak tengok kenapa  celcom prepaid broadband milik Lisa tak boleh guna internet padahal kuota ada lagi . Lepas itu dapat message dari celcom yang berbunyi :
"Yr broadband subcription is active & will expire on 01/01/2037 00:00.
 Pls renew yout request upon expiry to avoid charge of rm0.10/10kb.Thankyou "

Expired 2037 ?Biar betul ? percaya tak percaya memang message ini dihantar oleh pihak celcom. Ianya bukan sebab GHOST atau TRIK-TRIK yang biasa diiklankan difacebook ya. Juga bukan hasil photoshop.
Kalau ianya benar.. waww untung kan ! rm38 x12 bulan x18 tahun : rm 8,208.00 wah .. boleh berjalan ke PARIS ! Tapi kalau message ini sebuah kesalahan tehnikal, melepas lah angan pergi PARIS ,huhu.

19 ulasan

Lamanya tempoh dia.. Tapi kalau kuota dah habis takde guna jugak kan? Lepas tu kena caj PPU.. Huhu..

Mane ade ppu dah.. dah guna 20gb ok je ni 😆

Mungkin bug kali kot...?

ada trick tak lisa tu ?
nak plis..thnxxxx
youlan92@gmail.com

show me the trik ...ty

cane cre nye?
share la sket crystilia@gmail.com

mintak trik lisa..
pure.givenpath7873@gmail.com
tq in advance

npe pegi post dekat internet nanti celcom tahu terus tutup..

Dah saya kerja celcom..mmg clcom tahu pon

Kroni!! ini tak adil.
Kesian makcik2 kt kg yg kredit kena telan tanpa sbb, off data pun telan kredit


EmoticonEmoticon