Prepaid Celcom Bagi Internet Free Seumur Hidup ?


Prepaid Celcom Bagi Internet FREE Seumur Hidup ? | Internet Untuk jangka hidup 18tahun,dan macam seumur hidup je lah kan.Jangka masa internet tu active  Lama woo sampai 2037 ! Lebih kurang macam FREE Internet  seumur hidup kan.

Pada mulanya hanya nak tengok kenapa  celcom prepaid broadband milik Lisa tak boleh guna internet padahal kuota ada lagi . Lepas itu dapat message dari celcom yang berbunyi :
"Yr broadband subcription is active & will expire on 01/01/2037 00:00.
 Pls renew yout request upon expiry to avoid charge of rm0.10/10kb.Thankyou "

Expired 2037 ?Biar betul ? percaya tak percaya memang message ini dihantar oleh pihak celcom. Ianya bukan sebab GHOST atau TRIK-TRIK yang biasa diiklankan difacebook ya. Juga bukan hasil photoshop.
Kalau ianya benar.. waww untung kan ! rm38 x12 bulan x18 tahun : rm 8,208.00 wah .. boleh berjalan ke PARIS ! Tapi kalau message ini sebuah kesalahan tehnikal, melepas lah angan pergi PARIS ,huhu.

{ 19 comments.. read them below or add one }

Anarm Anarm November 8, 2014 at 1:17 PM
Lamanya tempoh dia.. Tapi kalau kuota dah habis takde guna jugak kan? Lepas tu kena caj PPU.. Huhu..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 8, 2014 at 2:24 PM
Mane ade ppu dah.. dah guna 20gb ok je ni 😆
aku la aku la November 10, 2014 at 11:29 PM
ada trick tak lisa tu ?
nak plis..thnxxxx
youlan92@gmail.com
crystilia crystilia November 27, 2014 at 2:20 PM
cane cre nye?
share la sket crystilia@gmail.com
fauzi Izudin fauzi Izudin November 28, 2014 at 11:21 AM
mintak trik lisa..
pure.givenpath7873@gmail.com
tq in advance
Nur Husna Nur Husna December 28, 2014 at 5:04 PM
npe pegi post dekat internet nanti celcom tahu terus tutup..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain December 28, 2014 at 5:19 PM
Dah saya kerja celcom..mmg clcom tahu pon
SaMaD SaMaD December 30, 2014 at 4:17 PM
Kroni!! ini tak adil.
Kesian makcik2 kt kg yg kredit kena telan tanpa sbb, off data pun telan kredit