Make Over By MUA Yann Eskay's

.
Make Over By  MUA Yann Eskay's | Sebanyak 28 blogger  ada sesi photoshoot dengan #kelabbloggerbenashaari di area Setapak  hari ahad lepas. Dari Perak ada, Kelantan ada, Dari Kl ade,Putra jaya ada.. Dari Johor pon ada. Alkisahnya kami datang sini tak perlu makeup sebab makeup dah ada yang sponsor. Datang sana muka fresh fresh natural tak perlu makeup tepek tepek bedak dari rumah. Dan tengok lah gambar diatas tu. Tudung pink muka sebelum makeup ,tudung merah selepas dimakeup. Abaikan mata kuyu muka nak tidoq tu. Sebab..sebab sebenarnya memang dah ngantuk ,cari Pv 128 tak jumpa ! Lisa dimakeover oleh kak Yann Eskay. Comel comel je akak tu. Sebelum makeup tanya umur Lisa berapa? Lisa jawap la..then dia cakap muka macam kanak-kanak ribena. Haa.. mungkin ye mungkin tak ,sebab badan Lisa yang cumel-cumel sahaja. 

Dan inilah hasilnya selepas di makeup . Cantik tak? Cantik tak? Orang cakap muka Lisa lain selepas dimakeup. Hurm.. tak lain aih just mata tu buat nampak besar sikit ja. Takde touch high sangat2 . Ada cakap muka nampak matured , sebenarnya memang matured pon Lisa .Tapikan..tengok lama-lama..muka makeup macam ni sebijik dengan akak Lisa yang no 4. Rindu pula dengan dia.. patut lah kalau pergi ke tempat dia,orang tak leh bezakan Lisa dengan akak. 



Mungkin sebab kaler merah jadi nampak matured. Hehehe 


Thanks untuk kak Fiza yang candid gambar ini. 

Ini gambar dengan blogger pemes,sapa tak kenal dia. Pemilik blog kisahemasputih dot com. Hehe..
Kalau kalian nak makeup untuk dinner ka, tunang ka, boleh contak dia di bawah ini : 


6 ulasan

berubah muka... cantikkk.. suka bahagian mata tu

Nti ina kawen or tunang macam ni. K.hhehehe

a ah nampak mata lbh berseri.hehe..

makeup mmg bijak transform wajah org hehehe tp cantik

Memang cantik la Lisa.. Lain muka Lisa bila dah kena touch up.. ^_^
RosmizaAliDotCom


EmoticonEmoticon