Lirik Kau Gemuk Kau Comel , All ABout That Bass Versi Melayu

Lirik Kau Gemuk Kau Comel , All ABout That Bass Versi Melayu | Tentu kalian dah tak asing lagi kan  lagu  Parodi All About That Bass versi melayu yang dinyanyikan oleh Dzul Izzat  Sekarang dah ramai orang yang share dan dengar. Lelaki yang berusia 26tahun , berasal dan menetap di Kuching,Serawk ini adalah mencoba menyanyikan lagu tersebut namun diubah dalam bahasa melayu dan kemudian di muat naik dalam akaun facebook nya DISINI , dan dalam akaun Youtube DISINI . Jangan lupa untuk subcribe akaun youtube tersebut untuk dengar lagu lain yang telah bayak mencuri hati orang yang mendengarnya .

Nak dapatkan CHORDS IN DESCRIPTION  untuk lagu ini? Sila contact dia ya , dia seorang yang  peramah . Dan untuk Dzul Izzat , Tahniah sebab mampu mencuri hati pendengar dan lagu tu sekarang dah Viral di facebook ,Good Job and Good Luck.  Kalau Kamu baca entri ini, Lisa nak request boleh ? Nyanyi 1 lagu birthday untuk Bufday Lisa akhir bulan ini. Hehehehe... Merepek..,tapi mane lah tahu dapat ..kan ? ^_^ 



LIRIK:
Oh sayang walaupun engkau gemuk
Kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau comel
Biarpun beribu gadis di sisiku
Di dalam visiku hanya ada kamu
Sungguh aku rindu untuk bertemu
Dengan dirimu, si lemak tepu
Renungan matamu buatku berdebar
Langkahmu membuat bumiku bergegar
Usahlah kau bimbang, usah kau gentar
Sebesar-besar tubuhmu cintaku lagi besar
Oh mamaku berpesan jangan kau tinggalkannya
Hanya kerana berat badan dan paras rupa
Oh takkanku tergoda pada yang lebih menawan
Cuz even though she's a fatty, but she is my fatty bambam
Oh sayang walaupun engkau gemuk
Kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau comel
Tak mampu bernafas
Di dalam pelukanmu ku lemas
Tapi percayalah setiap incimu sempurna
Dari atas ke bawah
Oh mamaku berpesan jangan kau cari yang lain
Perasaan perempuan jangan kau buat main
Oh takkanku tergoda pada yang lebih menawan
Cuz even though she's a fatty, but she is my fatty bambam
Oh sayang walaupun engkau gemuk
Kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau comel
Oh sayang walaupun engkau gemuk
Kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau gemuk, engkau comel
Walaupun kau gemuk, kau comel






6 comments.. read them below or add one

Kak Yatiadam Kak Yatiadam November 22, 2014 at 5:45 PM
lahu ni sangat best.. kak suka dengar lagu ni berkali2 pun.. jemput blogwalking yr..
Lisa Nurulain Lisa Nurulain November 22, 2014 at 6:08 PM
Hehehe terimakasih sudi singgab ye kak.. heheh...
Sabrina SA Sabrina SA November 22, 2014 at 6:17 PM
best nya kak lisa !!! serious talk!! terpikat gila ina dengar lagu ni hehe... btw ni first time tahu lagu ni.. nice sharing kak lisa :))
Adib Site Adib Site November 22, 2014 at 6:28 PM
mmg style la.. rentak sama je even lagu dalam BM..

Jemput Singgah: Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan ye?
ceria vita ceria vita November 22, 2014 at 11:38 PM
Hehehe, ada jugak versi melayu. ok lepas ni nak try dengar..

jelita untuk tersayang
amirul kimie amirul kimie January 14, 2015 at 8:46 PM
Bole xshare kord lagu nie? Minat plak sy nk maen lgu nie.. Mmg trbaek.. Hehe