Bertukar Gelaran Menjadi Puan Lisa?

Bertukar Gelaran Menjadi Puan Lisa ? | posmen datang meminta Lisa sign untuk bukti barang dah sampai ketangan. Lisa tengok,dari karangkraf .oh mungkin ni Novel Suamiku Encik Sotong yang dibelikan oleh encik kesayangan Lisa si Mr Hati Batu. 

Mula-mula tak perasan dia order guna nama" Puan "Lisa  . Pastu time nak tengok detail di sampul pos tu..Aik? Bertukar gelaran menjadi Puan dah ? Huh! Memandai je kan letak nama puan. Iskh.  Patut la posmen tadi tengok Lisa pelik. Hahaha sebab gelaran puan ni rupanya. Yelah..selama ni selalu sembang dengan posman tu takpernah tau dah kawin atau belum . Tengok muka lisa yang macam kanak-kanak ribena ni memang la dia tak percaya dah jadi "Puan " . 

Tanya punya tanya ...dia gelak pulak. Lah betul lah tu dia yang letak nama Puan tu , huh! Jatuh market. Hahahhaa..

5 ulasan

hehe xpelah puan pon puan la..dia xnak org ngorat kot ekeke

hahaha.. pn pun boleh.. ;)
comel ape.. :D

Haha! Dia bagi hint la tu.. Tak lama lagi jadi cik puan Lisa la.. Hehe.. ^_^
RosmizaAliDotCom


EmoticonEmoticon