Thursday, June 28, 2018

RADIAN ZING + , PEMBERSIH MUKA 3 in 1


RADIAN ZING + , PEMBERSIH MUKA  3 in 1 

Assalamualaikum ! hei hei..  nampak tak gambar diatas tu ha .. mesti korang ingat Radian tu compact powder .. ye dak ? NOPE ... sebenarnya ZING+ RADIAN ni pembersih muka tau , tapi dalam bentuk filem yang diletakkan dalam bekas yang exlusive so nampak macam compact powder. Senang nak bawa pergi mana-mana gitu , jimat ruang nak menyimpan . Iyelah.. biasanya kalau bawa pembersih muka yang bentuk botol tu leceh juga kalau nak bawa travel ataupun ke tempat kerja. 
"RADIAN ZING + adalah filem pembersih muka yang inovatif bertindak sebagai penanggal solekan disamping menjaga kelembapan dan kesihatan kulit "

ZING + RADIAN  , PEMBERSIH MUKA  3 in 1 

Pergi kerja kadang nak solat tu mesti kena tanggalkan makeup dimuka , Lisa lebih suka cuci muka daripada gunakan tissu pembersih makeup tu sebab takut masih ada sisa makeup yang melekat. Tapi itula seperti yang Lisa bagitau tadi , nak bawa pencuci muka tu yang malas sebab dalam bentuk botol leceh nah bawa kehulu kehilir . First time jumpa produk macam RADIAN ZING + ni , filem pembersih muka yang ada kelebihan 3 in 1 iaitu : 
  • Menyegarkan dan menenangkan kulit.
  • Disediakan dalam bentuk yang mudah dibawa kemana-mana 
  • Sesuai untuk semua jenis kulit . 

Oh ya sebelum terlupa , Radian kotak merah ialah untuk wanita dan radian kotak hitam untuk lelaki . 
Tetapi , dua-dua boleh digunakan baik lelaki dan wanita hanya bezanya ada bauan dan tak je . 


Radian Male = Black (No Scent)
Radian Female = Red (Rose Scent)"

Dirumus dari bahan alam , untuk kesihatan semula jadi . 

Ramai pengguna sekarang yang memilih produk lebih kepada bahan alam , Lisa pun salah satunya . Sehabis mungkin elakan dari ambik chemical yang terlampau banyak . RADIAN ZING+ dirumuskan dari bahan alam , untuk kesihatan semula jadi . Bahan yang terkandung dalam Radian Zing + antaranya :- 

  • Royal Jelly , Royal Jelly tulen yang dihasilkan dari madu lebah Australia . Kajian sainstik pun ada tunjukkan yang royal jelly dapat membantu dalam pembaharuan sel-sel kulit dan tingkatkan pengeluaran kolagen . 
  • Aloe verra , Aloe Barbadensis atau lebih dikenal dengan Aloe Vera ni tak  menyebabkan kerengsaan dan alahan kulit dan sesuai digunakan untuk smeua jenis kulit . Ia juga anti-radang, anti-mikroba , antioksidan dan mampu lindungi kelembapan kulit . 
  • Minyak pati mawar , terkenal sebagai pelembab dan pemutih kulit yang mengurangkan kedutan , jeragat , dan pigmentasi disamping memelihara keanjalan kulit . Gebu gituu... 
  • Asid Sitrik mempunyai kesan luar biasa dalam memperbaiki tekstur kulit. selain itu juga membantu menyingkirkan sel kulit mati , kurangkan pigmentasi dan melembutkan epidermis , agar kulit nampak lebih putih dan  cerah . 
  • Witch Hazel Plum  adalah pembersih dan toner muka dari alam yang tidak mengakibatkan kerengsaan kulit. ia mampu menghasikan kulit yang lembut, licin dan bersinar. kandungan astringen semulajadi dalam witch hazel plum dapat mengurangkan bengkak dibahagian bawah mata , mengecilkan dan mengetatkan liang pori , serta membasmi masalah jerawat. 




Teruja dan rasa macam WOW , first time Lisa jumpa pembersih muka yang berbentuk filem . Tipis bak tisue , biasanya bentuk sabun atau cecair saja . Packing pon menarik dan kemas gitu , kalau nak gunakan Radian Zing + ni tinggal ambek je sehelai dan kemudian tutup semula dalam bekas tu . PSTTTT .. siap ada cermin sekali tu ! 

 

Kelebihan Zing+ Radian  , 3in1 .


Radian Zing+ nampak exclusive kan ! Cantik uollss... disebut 3in1 sebab 3 dalam satu iaitu :-

  • Rumusan yang tak memedihkan mata 
  • Rumusan untuk kulit selembut bayi sesuai untuk semua peringkat umur . 
  • Solusi penjagaan kulit ,semua dalam satu yang mudah dibawa kemana-mana : Semasa bercuti dihujung minggu , Dirumah , Di tempat kerja  ,dan Ketika dalam perjalanan yang jauh . 



CARA PENGGUNAAN ZING+ RADIAN :- 


1. Keluarkan 1-3 keping filem pembersih muka zing+ radian dengan perlahan . Pastikan tangan korang kering ketika keluarkan filem tersebut ya . 

2. Cairkan filem pembersih muka secara lembut dengan air selama 3 saat 

3. Sapukan buih yang terhasil tadi keseluruh wajah dengan gerakan membulat . 

4. Bilas seluruh wajah dengan air suam atau bersihkan dengan kapas muka. 

Rujuk gambar dibawah ini 





HARGA  ZING+ RADIAN 

Kandungan dalam Radian , cara pemakain... lisa dah explain diatas , nah lisa share pula Harga Radian  ialah : -


1 Box Radian korang boleh dapatkan dengan harga  RM 199 . Dalam 1 Box terdapat 200films , RM199 ni dah termasuk sekali dengan harga postage baik di Semenanjung ataupun di Sabar Sarawak . 
Nak lagi murah? korang boleh beli 3 Box sekaligus , sebab harga yang ditawarkan untuk 

3 Box Radian [ 600 filems ]  ialah  RM 471 sahaja  ,! Murah banyak bukan ? Ajak lah kawan ke adik atau sedara beli sekali..boleh dapat harga lagi murah . Harga ni termasuk dengan postage di Semenanjung , dan +RM 25 untuk postage di Sabah dan Sarawak . 
1 box = 1+3 refill packs1 pack = 50 films1 box = 200 films



Untuk pembelian dan info yang lebih detail lagi boleh terus contant bawah ini ya  : 
CJ Winners 019-7503887
Adrisha Affendi 012-6821248


TESTIMONI : 








Nota :
-100% dirumus dari bahan semula jadi , dikilangkan di  China
- Kebanyakan lelaki pun lebih memilih Radian Radian (female) sebab mereka suka dengan bauan Rose yang terkandung didalamnya . psttth :- Stating that the scent is not only fragrant but also mild and not overpowering.


REVIEW LISA : 

Dari apa yang lisa dah cuba dengan Radian ni , memang sesuai sangat untuk korang yang sentiasa utamakan kebesihan muka. Lebih -lebih untuk wanita yang berkerja macam Lisa ni ha..  Kerja pakai makeup , sampai masa nak solat kena bersihkan muka untuk ambil air wudhu .. muka kena bersih betul-betul wo.. kalau bawa pencuci muka yang botol kan dah makan space dan leceh .

Since ada filem radian ni jimat space pula dan boleh bawa dalam poket baju kerja . Senang la nak pakai gitu , kulit muka jadi lembut ... sukaaa ! Korang cuba la... :D 


Wednesday, June 13, 2018

SENARAI PELAKON ANDAINYA TAKDIR 2

PELAKON ANDAINYA TAKDIR 2 

Akhirnya ... drama yang ditunggu-tunggu ANDAINYA TAKDIR 2 akan ditayangkan bermula hari ini 13 Jun 2018 , setiap Rabu- Jumaat, jam 9.00 malam . Sesiapa yang pernah tengok sebelum ini drama ANDAINYA TAKDIR , memang best la drama ni . Memainkan emosi  tak kira mak-mak ataupun yang bujang ni ha.. Gandingan pelakonShukri Yahaya dan Nina Iskandar. PELAKON ANDAINYA TAKDIR 2 diantaranya : Shukri Yahaya, Nina Iskandar, Puteri Balqis, Mas Khan, Syazuwan Hassan, Faradhiya, Idris Khan, Sheila Mambo, Idris Mat Diah, Rosnah Mat Haris, Erry Putra, Adiba Yunus, Jasmine Ashraff, Nafiez Zaidi, Neera Azizi . Agaknya sama macam novel tak ye jalan cerita drama  ni ... ? 

WATAK PELAKON 



WATAK PELAKON
Shukri Yahaya Airil
Nina Iskandar Fatihah
Puteri Balqis Aleya
Mas Khan Nizam
Sheila Mambo Normah
Idris Md Diah Jalal
Erry Putra Mushin
Adiba Yunus Liza

SINOPSIS ANDAINYA TAKDIR 2

Airil masih tidak berputus asa memujuk Fatihah untuk rujuk semula walaupun setelah tiga bulan bercerai. Dia merasakan hidupnya tidak sempurna tanpa Fatihah dan Aleeya di sisi. Fatihah pula mula merasakan kepayahan hidup tanpa seorang suami. Apatah lagi Aleeya kini sudah pandai memberontak dek sebab merindukan Airil dan tertekan kerana Fatihah lebih banyak meluangkan masa di tempat kerja baharu daripada anak sendiri.

GAMBAR PELAKON


SENARAI PELAKON ANDAINYA TAKDIR 2

PELAKON DRAMA NUR TV3

EPISOD AKHIR NUR TV3

PELAKON DRAMA NUR TV3

Drama NUR [ TV3] menjadi perbualan hangat di media sosial Ditayangkan mengisi slot Samarinda bermula dari 14 MEI 2018,  Isnin-Khamis, 10:00 malam. Menampilkan gandingan antara Syafiq Kyle dan Amyra Rosli . PELAKON NUR -tv3 diantaranya : Syafiq Kyle, Amyra Rosli, Riena Diana, Datuk Jalaludin Hassan, Fatimah Abu Bakar, Noorkhiriah, Azhan Rani, Raja Muhd Atiqullah, Zaidi Omar, Laila Nasir, Elmy Moin, Kuna Muzani, Mathni Razak, Jijie Zainal . Memainkan emosi sungguh drama ini. Jangan lupa saksikan EPISOD AKHIR NUR tau malam ini , Bagi korang yang dah terlepas tengok boleh tengok semula di tonton.com.my 

SENARAI PELAKON DRAMA NUR TV3


PELAKONWATAK
Amyra Rosli Nur
Syafiq Kyle Adam
Riena Diana Dr Qhadeeja
Datuk Jalaludin Hassan Datuk Ayah Haji Mukhsin
Fatimah Abu Bakar Datin Ibu Hajah Musalmah
Azhan Rani Ustaz Syed Hamadi
Noorkhiriah Aishah
Raja Muhd Atiqullah Amirul
Zaidi Omar Datuk Tajuddin
Laila Nasir Mona
Elmy Moin Marzuki
Mathni Razak Dr Mukhriz
Kuna Muzani Datin Orkid
Jijie Zainal Jojo

LAGU TEMA / OST 

Tak Pernah Hilang - Amylea dan Kaer
Gantikan Diriku - Idayu
Video → LINK


SINOPSIS NUR (TV3)

Mengisahkan Adam (Syafiq Kyle), anak kepada seorang penceramah selebriti terkenal iaitu Datuk Ayah Haji Mukhsin. Adam merupakan satu-satunya anak lelaki kepada Datuk Ayah dan amat terkenal di media sosial dengan kekacakannya. Setelah Adam kembali dari menyambung pelajarannya di timur tengah dalam jurusan Usuluddin, Adam bakal menggantikan tempat ayahnya dalam bidang dakwah. Demi merealisasikan cita-citanya itu, Adam mendapat bantuan kakaknya, Siti Aishah (Noorkhiriah) yang menjadi pengurusnya.

Dengan bantuan Siti Aisyah, pelbagai program televisyen mengundang Adam sebagai tetamu jemputan. Namun sebelum Adam mengorak langkah ke dunia selebriti, Adam mula mencari pengalaman dengan berdakwah di masjid ayahnya. Ketika sesi dakwah dan ceramah Ustaz Adam, Ustaz Adam sentiasa membuka peluang makmum bertanyakan soalan kepadanya. Walau bagaimanapun, Ustaz Adam sentiasa menerima soalan-soalan yang sedikit “lain daripada yang lain” oleh seseorang yang tidak dikenali.

Pada suatu hari, ketika Ustaz Adam hendak keluar dari masjid, dia bertembung dengan seorang wanita yang sedang menulis sesuatu. Adam mula menyapa lembut wanita itu tetapi wanita itu terus melarikan diri dan meninggalkan sekeping kertas yang mengandungi beberapa soalan yang tidak lengkap.

Pada saat itu, Ustaz Adam mengetahui bahawa wanita yang selalu memberikan soalan-soalan sukar kepadanya adalah Nur (Amyra Rosli), seorang pelacur yang ingin mendekatkan diri dengan agama Allah SWT.

Setelah beberapa kali bersemuka, mereka mula jatuh cinta. Namun, perkenalan dan hubungan mereka mendapat tentangan hebat daripada keluarga Ustaz Adam dan cemuhan masyarakat. Adakah mereka mampu untuk mengharungi ujian dan dugaan ini? Apakah pengakhiran kehidupan Nur bersama Adam?

GAMBAR PELAKON


PELAKON DRAMA NUR TV3


Jangan lupa saksikan malam ini episod Last tauuuu.... jam 10 malam . 
Monday, June 11, 2018

PAKEJ UMRAH JUARA TRAVEL TERBAIK DAN MURAH


Umrah , datang ke bandar suci Mekah ... siapa lah yang tak teringin . Lisa pun tengah kumpulkan duit untuk Umrah , insyaallah akan sampai kesana nanti . Lisa sendiri teringin nak mencari agensi yang betul-betul boleh dipercayai. Bercakap pasal umrah ni , ada cerita positive dan juga negative tentang agensi umrah ni . Jangan sampai duit dah bagi tapi ada masalah ketika menjalankan Umrah nanti . Ramai yang syorkan ambek pakej dengan syarikat Juara Travel atau nama syarikat yang sebenar ialah JUARA TRAVEL & TOURS SDN.BHD , yang dah berbelas tahun di bidang ini dah ada LESEN KHAS UMRAH juga banyak yang bagi feedback positive. Wah nak tahu lebih detail laa... macam menarik je. 


PAKEJ UMRAH JUARA TRAVEL TERBAIK DAN MURAH 

Baru beberapa hari lepas ni Lisa dan kawan ni bersembang tentang makcik dia yang kena tipu oleh agensi Umrah . Hurmm buat Lisa cuak juga la masa tu , iyelah..Lisa sendiri sedang merancang untuk pergi Umrah .. eh eh dapat berita macam tu pula . Katanya ditawarkan dengan pakej murah antara 3-4 ribu ... so tertarik dengan harga tu maka diambillah dengan agensi tu . Sampai sana.. dan siap menjalankan ibadah semua .. makcik tu tak boleh nak balik ... kira travel agensi tu tinggalkan dia seorang disana .Sedih bukan ?  huhuhu.. Jangan risau , sebab Juara Travel ini mempunyai LESEN KHAS UMRAH . ha.. ada lesen tu kiranya memang boleh dipercaya dah . PAKEJ UMRAH JUARA TRAVEL TERBAIK DAN MURAH berikan kemudahan dan benefit yang berbaloi untuk diambil. 




Untuk pengetahuan anda , Juara Travel ini telah pun telah didirikan hampir 24tahun . Dan amat berpengalaman dalam bidang pengurusan umrah selama lebih kurang 10 tahun, Juara Travel & Tours Sdn Bhd telah mengendalikan kurang lebih 30,000 jemaah sehingga kini. Jumlah ini bertambah dari hari ke hari . Khidmat pembimbing umrah dan haji bertauliah lagi berpengalaman bagi menyantuni Jemaah umrah kami sebelum, semasa dan selepas mengerjakan ibadah umrah.

Juara Travel & Tours Sdn Bhd adalah sebuah syarikat agensi pelancongan berlesen dan berdaftar di bawah Kementerian Pelancongan Malaysia (No. KPK/LN 2819) semenjak tahun 1994 dan merupakan ahli Malaysian Association of Tour and Travel Agents (MATTA) dan BUMITRA MALAYSIA.


A post shared by UMRAH&HAJI/TOURS (@juarahq) on

Antara Pakej Umrah sangat menarik buat semua seperti :-
  • Pakej bermula dari RM6290
  • Pakej termasuk: Tiket penerbangan Etihad/ Oman/ Saudi/ Malaysia Airlines. (Bergantung kepada tarikh yang dipilih).
  • Penginapan hotel 3/4/5 bintang
  • Barang kelengkapan seperti beg Juara Travel 1 set ada 4 jenis (beg besar, luggage beg, beg telekung dan sling beg utk pakej selain pakej ekonomi)
  • Penyediaan kursus umrah secara berjadual sebelum berangkat
  • Mempunyai muassasah sendiri dengan mengeluarkan visa umrah
  • Mutawwif/ Pembimbing Umrah Yang Berilmu
  • Program kuliah di tanah suci
  • Jadual penerbangan yang 'CONFIRM' terbang, InsyaAllah
  • Penggunaan alat bantuan komunikasi 'RECEIVER' semasa pelaksanaan ibadah umrah yang 'PERTAMA'
  • Jarak hotel yang dekat/sederhana
  •  Mempunyai barisan staf di madinah dan makkah yang professional

Nak daftar mudah je , Boleh hubungi :
Whatsapp: www.wasap.my/60182204406 (ANIS)
Whatsapp: www.wasap.my/60179027713 (MUHAIMI)
Whatsapp: www.wasap.my/60193888710 (AFIQ)
Whatsapp: www.wasap.my/60193704551 (AINA)

💻 Emel: infojuara@gmail.com
💻 Website : www.juaratravel.com.my


A post shared by UMRAH&HAJI/TOURS (@juarahq) on




PROMOSI RAYA PAKEJ UMRAH 2018 - DISKAUN RM100 

Tahukah anda , Juara Travel sedang buat tawaran yang hebat dan menarik untuk Pakej Umrah 2018. PROMOSI RAYA PAKEJ UMRAH 2018 Juara Travel menawarkan diskaun sebanyak RM100.00 jika anda daftar pakej umrah sebelum 13 Julai 2018. Wah menarik juga ni !   Apa tunggu lagi , cepat book ye .



PSTTHH !! Jangan lupa follow media sosial Juara Travel untuk dapatkan lebih detail dan Info menarik yang lebih banyak lagi . 



FACEBOOK: https://www.facebook.com/juaratravelHQ/




A post shared by UMRAH&HAJI/TOURS (@juarahq) on

A post shared by UMRAH&HAJI/TOURS (@juarahq) on
A post shared by UMRAH&HAJI/TOURS (@juarahq) on


Semakin berkobar pula nak pergi umrah ni , menarik sungguh dan boleh dipercaya . Doakan Lisa boleh pergi ya insyaallah satu hari nanti .  Aminn.. Lisa doa untuk korang juga taw ! 


Saturday, June 9, 2018

Watsons Melancarkan Kempen #MisiIkhlasAidilfitri Untuk Raya

Watsons Melancarkan Kempen #MisiIkhlasAidilfitri Untuk Raya 


Kongsikan amal kebaikan dengan ‘hashtag’ kempen untuk mengumpul sumbangan sempena bulan mulia

Watsons memulakan kempennya bagi Ramadan dan Aidilfitri 2018 dengan menyeru warga Malaysia supaya menyemai budaya amalan mulia melalui perkongsian perbuatan baik hati yang mereka perhatikan di sekeliling mereka. Menerusi kempen #MisiIkhlasAidilfitri, Watsons berhasrat untuk menggalakkan sikap positif dan menonjolkan kebaikan serta keikhlasan hati yang ditunjukkan oleh rakyat Malaysia setiap hari. Pada masa yang sama, Watsons Malaysia akan menyalurkan sumbangan kepada Pusat Jagaan Dan Pendidikan Warga Emas Darul Insyirah bagi setiap penggunaan ‘hashtag’ #MisiIkhlasAidilfitri dan #WatsonsMalaysia sepanjang kempen berlangsung.

Kempen #MisiIkhlasAidilfitri yang diadakan daripada 15 Mei hingga 2 Julai 2018, menyeru agar rakyat negara ini berkongsi amalan mulia yang dilihat mahupun didengari mereka, di laman Facebook atau Instagram dengan menggunakan ‘hashtag’ #MisiIkhlasAidilfitri dan #WatsonsMalaysia. Watsons Malaysia akan menyumbangkan 200 mata ganjaran (bersamaan dengan RM1) kepada Pusat Jagaan Dan Pendidikan Warga Emas Darul Insyirah bagi setiap penggunaan ‘hashtag’. Sumbangan tersebut akan membolehkan organisasi amal itu membeli barangan daripada rangkaian Watsons, merangkumi kelengkapan penjagaan diri hingga ke ubat-ubatan dan vitamin, bagi memenuhi keperluan warga emas yang menghuni rumah kebajikan itu.

“Pada bulan Ramadan yang merupakan bulan paling mulia dalam kalendar Islam, pada masa inilah penganut agama Islam memperkukuhkan kerohanian diri dan meningkatkan amal kebajikan.  Menerusi kempen #MisiIkhlasAidilfitri, kami mahu menghargai setiap amalan mulia yang dilakukan oleh rakyat Malaysia di media sosial di samping menyebarkan semangat positif. Dengan menonjolkan usaha murni yang ikhlas ini, kami mahu berkongsi kegembiraan yang dirasai ketika melakukan amalan baik dan merapatkan hubungan masyarakat dalam dunia ini di mana jurang antara insan semakin melebar,” ujar Caryn Loh, Pengurus Besar dan Ketua Negara bagi Watsons Malaysia.

Loh berkata, amalan-amalan mulia ini semudah usaha untuk menggembirakan insan lain seperti menguntum senyuman mesra dan menyapa individu yang ditemui, membawa pulang haiwan peliharaan daripada pusat kebajikan haiwan ataupun membuka pintu bagi memudahkan urusan orang lain sehingga ke usaha-usaha lain yang memberikan impak yang lebih besar. Watsons Malaysia juga akan menonjolkan perbuatan kebaikan luar biasa menerusi saluran laman sosial syarikat itu, seperti seorang lelaki yang menjual kereta Proton Iswara miliknya kepada seorang ibu tunggal pada harga 10 sen dan rakyat Malaysia yang berganding tenaga membantu satu sama lain dalam sebuah kemalangan besar yang berlaku di Ipoh.

#MisiIkhlasAidilfitri merupakan usaha yang julung-julung kali diadakan oleh Watsons Malaysia yang melibatkan penyertaan rakyat Malaysia bagi meraikan semangat bulan yang mulia ini. “Menerusi kempen ini, kami ingin menunjukkan bahawa tiada individu, mesej mahupun kisah terlalu kecil untuk membawa perubahan. Melalui kempen ini juga, kami meminta orang ramai berkongsi mesej-mesej di media sosial yang memaklumkan, memberi ilham dan mewujudkan kesedaran yang mampu membawa perubahan sosial dan meningkatkan semangat kita semua.  Kami mahu rakyat Malaysia berasa hebat, selain penampilan diri yang menarik bersama Watsons Malaysia pada bulan Ramadan ini,” tambah Loh.

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen ini, layari laman web Watsons Malaysia di www.watsons.com.my/promo-misiikhlas . Ikuti berita terbaharu daripada Watsons Malaysia di laman Facebook www.facebook.com/watsonsmalaysia 

Thursday, June 7, 2018

Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka


Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka 


Dalam kehidupan dunia yang semakin mencabar  jejaka sentiasa berikhtiar  untuk memudahkan urusan agar dapat menikmat kehidupan sepenuh termasuk dalam rutin penjagaan harian. Dengan pelbagai  produk mandian di pasaran, pilihan  semakin sukar. Jangan risau! Mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan terbaru untuk si jejaka dengan formulasi yang  direka khas untuk membersihkan muka dan badan sekali gus!


Kalau bertanya penjagaan badan dengan Lisa , mungkin sejam pun tak habis nak bagi tau jenama jemana dan jenis skincare penjagaan badan untuk mandian . Ala biasa kan perempuan.. lelaki dan perempuan lebih leceh dari segi penjagaan. 




Amalan rutin kebersihan harian dapat mengekalkan kebersihan dan meningkatkan keyakinan diri. Produk mandian yang unggul  dapat menghasilkan kulit yang bersih dan licin dengan membuka liang pori dan menyingkirkan toksin. Buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan memberikan kebersihan menyeluruh ini serta kesegaran berpanjangan untuk muka dan badan tanpa iritasi.

Kaum lelaki moden zaman sekarang mengambil berat tentang penjagaan diri. Membersihkan muka dan badan sebelum menghadapi hari yang mencabar dapat memberikan kesegaran serta menghalang pengeluaran minyak muka yang berlebihan. Manakala membersihkan wajah dan badan pada waktu malam pula akan menyingkirkan semua kotoran yang melekat pada kulit akibat daripada pencemaran, kelembapan dan habuk.

Oleh itu, untuk menjadikan proses pembersihan muka dan badan lebih mudah dan berkesan, DASHING melancarkan produk paling sesuai iaitu,  buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan. Pembersih wajah dan badan ini tersedia (hadir) dalam pek pam bersaiz 700-gram. Dirumus khas untuk wajah dan badan lelaki (si jejaka) agar kekal hidrat dan juga mencerahkan kulit. Selain itu, mandian khas ini padat dengan ramuan untuk menyingkirkan kotoran di kulit dan memberikan pembersihan muka yang mendalam  dari  muka hingga ke tapak kaki agar anda kelihatan bersih dan segar sepanjang hari.


DASHING 2 in 1 Muka & Badan terdapat dalam 4 variasi; Cool, Active, Hattrick dan Ultimate Kick. Diformulasi  dengan pewangi  DASHING eau de toilette (EDT), ia memberikan kesegaran serta haruman maskulin kekal lama untuk lelaki.


COOL- Khas untuk jejaka kontemporari yang berpesonaliti relak, gemar meluangkan masa dengan rakan-rakan serta menghadapi kehidupan dengan tenang. Haruman penuh maskulin ini melambangkan identiti dan daya tarikan maskulin lelaki. Haruman maskulin ini dilengkapi dengan gabungan wangian Bergamot dan Galbanum dengan campuran Powdery Amber dan Musk sebagai nota asas. Haruman ini direka untuk menyerlahkan personaliti lelaki yang cool dan maskulin.



ACTIVE- Pelengkap si jejaka yang bergaya lasak  dan  menikmati kehidupan aktif. Haruman ini adalah gabungan nuansa Fougére dengan Citrus, Lavender, Muguet Heart dan Amber. Wangian ini dicipta untuk memastikan setiap lelaki tampil yakin dan berdaya aktif dengan aroma maskulin yang luar biasa.

ULTIMATE KICK- Wangian sebenar seorang juara. Ultimate Kick menyerlahkan ciri-ciri lelaki sofistikated dalam setiap aspek kehidupan modennya. Ultimate Kick mempunyai haruman yang menggabungkan ramuan Lemon, dipertingkatkan dengan kesegaran Cardamom serta disulami nota asas aroma Vanilla dan Musk.

HATTRICK- Simbol kemenangan unggul buat setiap lelaki DASHING, aroma misteri Hattrick membara  semangat dan keghairahan untuk mencapai  impian. Hattrick merupakan gabungan unik kesegaran Epal dan Citrus, berserta  dengan  haruman Amber. 

Variasi Cool dand Hattrick buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan  mempunyai formula dwi-aksi dengan tiga kali ganda agen pemutihan yang lembut dan berkesan untuk membersihkan wajah serta memberikan anda tona kulit rata untuk tampil lebih cerah. Pada tubuh pula, formulasi penghidratan yang mengandungi mineral mikro membantu mempertingkatkan kadar lembapan kulit serta menguatkan sistem pertahanan kulit, agar lebih sihat dan segar.

Untuk variasi Active dan Ultimate Kick pula, kotoran dan minyak berlebihan pada wajah dapat dihapuskan agar kelihatan bersih dan tidak berkilat. Dengan ciri-ciri detox dan pembersihan yang mendalam, ia membantu kulit untuk mengatasi  sebarang habuk dan kotoran harian, serta memberikan anda pengalaman mandian yang hebat dan menyegarkan.

Buih mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan boleh didapati pada harga RM17.90 untuk pek bersaiz 700 ml. Buih mandian ini mempunyai harga yang sangat berpatutan dan berbaloi kerana memberikan anda manfaat 2 dalam 1 pada kulit dan tubuh badan. 




Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search