Wednesday, October 29, 2014

Celcom Launch IPhone 6

Celcom Launch IPhone 6  | Kabar gembira untuk rakyat malaysia bagi peminat handphone jenama IPhone keluaran dari produk Apple yang terbaru . IPhone 6 akan berada dipasaran celcom bermula 6 November 2014. Baik Iphone 6 atau IPhone Plus boleh anda tengok DISINI untuk pre-order.

Kalian akan diberi pilihan untuk memilih jenama IPhone 6 atau iPhone 6 PLus dan juga berapa GB device yang kalian nak sesuai dengan pilihan yang ada. 

IPhone 6 mempunyai sistem operasi IOS 8 -IOS  8.1 , Mempunyai berat 129gram  dan besar 
                                                                    138.1 x 67 x 6.9 mm (5.44 x 2.64 x 0.27 in)
 Bagi kalian peminat Iphone boleh simpan duit lah, nanti 6 November dah boleh berkunjung kemana-mana cawangan Celcom dan  Apple untuk melihat secara Live rupa dan bentuk IPhone 6 ni.
Lisa memang tak minat sebab tak pandai guna ,tapi kalau kalian nak hadiahkan untuk hadiah hari jadi lisa bulan depan boleh juga. Lisa terima dengan penuh kerelaan. Hehe. 

  1. haha . thanks for the info lisa .. lisa la belanja untuk hadiah besday kita..

    ReplyDelete
  2. Samala...tak minat, tapi orang bagi, nak jer...hihi

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search