Wednesday, October 15, 2014

Rinduku Terbang Ke LONDON

Rinduku Terbang Ke LONDON

Rinduku Terbang Ke LONDON  | Berlepas dari Kuala Lumpur dari Gate C17, dan Fly pukul 10.00pagi menggunakan kapal terbang MAS MH0004 menuju Heathrow,London . Memakan Masa 13jam di udara. Hurm tanpa jaringan internet atau line telephone.
Rindu mula terasa walaupon baru beberapa jam berlepas dari Malaysia .


2 keping gambar yang dia bagi sebelum berlepas terbang Ke London. Dia bagi 3 keping, yang 1 keping gambar tidak untuk dipublic kan . Hehe.. Biarlah menjadi rahsia .
Semoga selamat pergi dan balik my Mr. MSH   juga family .
Selamat bercuti dan jalan baik-baik kat sana .


Pastu ade kawan pulak suruh dengar lagu INI

 Macam perli lah pulak kan . Hahaha.
      Tak pe lah , bukan pergi berbulan pon, 10 hari je .
Nanti ade dapat line internet ,bagi kabar la nanti .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      
  1. Fuh..selamat tinggal..sabarla wahai hati..ehhe

    ReplyDelete
  2. wahhhh sabar sabar mujur 10 hari je kan..
    Doakan yg baik2..

    ummi singga dari http://www.ummizarra.com

    ReplyDelete
  3. Ohhh...ohhhh...ohhhhh... Jangan,tinggal daku, oh kasih oh juwita..wahaha..

    ReplyDelete
  4. Ehem... macam tau je sapa dia he...23x

    Sebab nampak post lebih kurang macam nie dekat FB

    ReplyDelete
  5. Mati2 ingatkan Lisa yg g sn hari tu... kih3
    Bertabahlah ya Lisa...

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search