Ramai Orang Tegur Aku Dah !

Ramai Orang Tegur Aku Dah ! | Alkisahnya Lisa hari ini lambat balik kerja sebab kekurangan staff. Dan berjumpalah Lisa dengan customer lama, dia cakap " lama tak nampak awak, eh makin lawa je . Pakai produk apa ? " Aik.. yaka , rasa macam sama je dulu dan sekarang .Bukan nak angkat bakul sendiri ke hape tapi memang dah beberapa hari ni ramai pulak orang tegur.

  Gambar diatas ialah gambar original diambil dari enset sony ku. Ha.. no edit okayh. Tak percaya ? sila zoom la gambar itu, kalau pecah dan berpetak-petak maknanya Lisa guna camera 360 or edit gambar. Nak tau apa sebenar rahsia Lisa ke? Meh baca DISINI

Rahsia lain akan saya kongsikan 1minggu dari sekarang. Cantik tanpa operate, tanpa ubat-ubatan. Kulit normal cantik semula jadi. Saya sudah, anda bila lagi?

3 ulasan

gemok tapi comel ..hehe..kan kan

Assalammualaikum...

visit sini... baca entry kekawan..

mselim3


EmoticonEmoticon