NAKED MAKEUP By URBAN DECAY

NAKED MAKEUP By URBAN DECAY | Setelah menanti beberapa minggu akhirnya sampai juga cosmetik NAKED makeup dari Urban Decay . Sebenarnya Lisa bukan jenis yang suka makeup , bukan tak suka tapi  tak reti nak makeup. Hehe.. dengan kesepetan mata yang kumiliki memang tak tau lah nak makeup macam mana. Lainlah kalau join kelas makeup , kalau ada pun bukan ada masa nak join !

Makeup hanya kadang-kadang sahaja ketika menghadiri majlis kahwin atau ada majlis tertentu. Bukan semua alatan makeup sesuai untuk wajah, bukan hanya Lisa tapi untuk kebanyakan orang memang macam ini.Jadi sebelum membeli makeup , pastikan kalian tahu bagaimana keadaan kulit wajah kalian dan bagaimana kandungan dalam makeup itu. Jangan pula nanti jadi naik jerawat. Rosak muka kalian nanti . 

Dan yang menjadi pilihan Lisa sekarang  jenama NAKED makeup by URBAN DECAY. Murah tak murah , mahal tak mahal. Naked 3  eyeshadow palette , NAKED 4classic earthone eyeshadow palette , NAKED Flushed - Bronzer /highlighter/Blush , Naked 4 -extra length Mascara , NakedSkin -wieightlessultra defition liquid makeup  , foundation ,blush & Bronzer Total harga dari ke-8  barangan ini hanya 369$  ,free postage. Sekarang NAKED Make up sedang ada sale besar-besaran dan percuma untuk penghantaran . Baca DISINI untukdetail.




5 ulasan

Hanya $300++ pengsan pengsannn heeh

Saya suka naked 3, natural je kan. Tp blm beli lagi la ;)

Syok ni conteng2 mana even xde skill. hehe
Natural beauty lg lawa kan :)

Jemput singgah : Pencuci Muka Untuk Kulit Berminyak!


EmoticonEmoticon