Tampil Cantik Dan Putih Hanya dengan 3Minute

Tampil cantik hanya dengan 3minute sahaja | Morning .. Lisa ingin share satu rahsia lagi untuk kaum hawa yang ingin nampak gojes,cantik , dan flawess hanya dengan 3minute sahaja ! Eh.. betul ke? Betul lah. Lisa menggunakan "Chriszen Moist Cake " memang tercipta untuk kaum hawa yang tak mempunyai banyak masa didepan meja rias sebelum pergi kerja. 
Chriszen two way cake.. perpaduan foundation +L-Glutathione (mencerahkan).Selain itu juga mengandungi + Pelindung UV (SPF50/PA+++)
+ Kolagen (Menghaluskan)
+ Pelembap (Melembapkan) sesuai untuk cuaca dan kulit kaum hawa serta kulit yang sensitif.  


Caranya senang je: 
●Pakai ampoule ke seluruh muka(2 titik).
●Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
●Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
●Muka u all's dah bertukar menjadi muka  NATURAL +putih!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!



{ 7 comments.. read them below or add one }

Bro Framestone Bro Framestone October 11, 2014 at 10:38 AM
Kalau Bro pakai tak cantik macam mane ek? Nanti macam pelik pula bila Bro nampak macam ayu je kan he..23x