Tampil Cantik Dan Putih Hanya dengan 3Minute

Tampil cantik hanya dengan 3minute sahaja | Morning .. Lisa ingin share satu rahsia lagi untuk kaum hawa yang ingin nampak gojes,cantik , dan flawess hanya dengan 3minute sahaja ! Eh.. betul ke? Betul lah. Lisa menggunakan "Chriszen Moist Cake " memang tercipta untuk kaum hawa yang tak mempunyai banyak masa didepan meja rias sebelum pergi kerja. 
Chriszen two way cake.. perpaduan foundation +L-Glutathione (mencerahkan).Selain itu juga mengandungi + Pelindung UV (SPF50/PA+++)
+ Kolagen (Menghaluskan)
+ Pelembap (Melembapkan) sesuai untuk cuaca dan kulit kaum hawa serta kulit yang sensitif.  


Caranya senang je: 
●Pakai ampoule ke seluruh muka(2 titik).
●Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
●Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
●Muka u all's dah bertukar menjadi muka  NATURAL +putih!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!



8 ulasan

Kalau Bro pakai tak cantik macam mane ek? Nanti macam pelik pula bila Bro nampak macam ayu je kan he..23x

makasih ya tipsnya membantu sekali..
oya kalau untuk tips memakai kaos kaki muslimah untuk tampil cantik ada juga gak?...
mohon infonya


EmoticonEmoticon