Lagenda Budak Setan 3



LAGENDA BUDAK SETAN 3 | Berakhirnya sebuah lagenda cinta abadi ,apakah Kasyah akan kekal bahagia dengan kate selepas bernikah? Dan kemudian bekas suami dan rakan kerja Kasyah kate muncul kembali untuk merosakkan hubungan Kasyah dan Kate.  Filem yang menyaksikan lakonan hebat Farid Kamil, Maya Karin dan Bront Palarae telah ditayangkan di pawagam 11September lepas. 

Bagi yang tak sempat nak tengok dipawagam, jadi siang tadi baru sempat nak layan movie online " Lagenda Budak Setan 3". Almaklumlah takda geng's nak hajak tengok movie sebab cuti tak sama time ! Huhu..
Nangis, Marah , Sedih, dan Tertawa , itulah perasaan yang saya gambarkan time tengok movie tu .Hahaha..kalau kalian tak tengok lagi, harus tengok sekarang ! Rugi aihh..
Klik link dibawah :

11 ulasan

Nanti ada masa, kena layan .. hehe

nak tengok jugak lah. lisa dan tengok ke?

sis, saya tag sis di segmen nie, singgah ya..

http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

hiks. no.1 & 2 pun belum tengok lagi, dah kuar no.3? haahhaha ketinggalan zaman kak ida nii hikkkkss

amboi sempat lagi promot donload pirate yer haha


EmoticonEmoticon