Lagenda Budak Setan 3



LAGENDA BUDAK SETAN 3 | Berakhirnya sebuah lagenda cinta abadi ,apakah Kasyah akan kekal bahagia dengan kate selepas bernikah? Dan kemudian bekas suami dan rakan kerja Kasyah kate muncul kembali untuk merosakkan hubungan Kasyah dan Kate.  Filem yang menyaksikan lakonan hebat Farid Kamil, Maya Karin dan Bront Palarae telah ditayangkan di pawagam 11September lepas. 

Bagi yang tak sempat nak tengok dipawagam, jadi siang tadi baru sempat nak layan movie online " Lagenda Budak Setan 3". Almaklumlah takda geng's nak hajak tengok movie sebab cuti tak sama time ! Huhu..
Nangis, Marah , Sedih, dan Tertawa , itulah perasaan yang saya gambarkan time tengok movie tu .Hahaha..kalau kalian tak tengok lagi, harus tengok sekarang ! Rugi aihh..
Klik link dibawah :

{ 11 comments.. read them below or add one }

aniesa ahmad aniesa ahmad October 6, 2014 at 11:04 PM
Nanti ada masa, kena layan .. hehe
fyna fyna October 7, 2014 at 12:32 PM
nak tengok jugak lah. lisa dan tengok ke?
Iyqa Gani Iyqa Gani October 7, 2014 at 12:46 PM
sis, saya tag sis di segmen nie, singgah ya..

http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
::EIDA:: ::EIDA:: October 7, 2014 at 3:34 PM
hiks. no.1 & 2 pun belum tengok lagi, dah kuar no.3? haahhaha ketinggalan zaman kak ida nii hikkkkss
joehaz joehaz October 8, 2014 at 10:13 PM
amboi sempat lagi promot donload pirate yer haha