Celcom Launch IPhone 6

Celcom Launch IPhone 6  | Kabar gembira untuk rakyat malaysia bagi peminat handphone jenama IPhone keluaran dari produk Apple yang terbaru . IPhone 6 akan berada dipasaran celcom bermula 6 November 2014. Baik Iphone 6 atau IPhone Plus boleh anda tengok DISINI untuk pre-order.

Kalian akan diberi pilihan untuk memilih jenama IPhone 6 atau iPhone 6 PLus dan juga berapa GB device yang kalian nak sesuai dengan pilihan yang ada. 

IPhone 6 mempunyai sistem operasi IOS 8 -IOS  8.1 , Mempunyai berat 129gram  dan besar 
                                                                    138.1 x 67 x 6.9 mm (5.44 x 2.64 x 0.27 in)
 Bagi kalian peminat Iphone boleh simpan duit lah, nanti 6 November dah boleh berkunjung kemana-mana cawangan Celcom dan  Apple untuk melihat secara Live rupa dan bentuk IPhone 6 ni.
Lisa memang tak minat sebab tak pandai guna ,tapi kalau kalian nak hadiahkan untuk hadiah hari jadi lisa bulan depan boleh juga. Lisa terima dengan penuh kerelaan. Hehe. 

4 ulasan

haha . thanks for the info lisa .. lisa la belanja untuk hadiah besday kita..

Samala...tak minat, tapi orang bagi, nak jer...hihi

Orang bagi tak kan nak tolak heheh


EmoticonEmoticon