Bukan Ku Tak Cinta Tapi..


Bukan Ku Tak Cinta Tapi.. | Tipu lah kalau Lisa tak sayangkan Handphone  Lisa . Selama ini Lisa memang tak pernah jual HP Lisa , walaupon HP lampu suluh ja. Lisa memang jaga Handphone macam jaga anak , ( cewah macam dah ada anak kan ) , jaga memang kondisi tak rosak atau calar .

Alkisahnya haritu Lisa baru guna Note3 dalam 1 bulan , Kemudian HP Lisa ghaib dari mata atau hilang , menangis tak berlagu woo. Keesokkan harinya beli baru, Nak atau tidak kena beli juga sebab urusan kerja yang urgent . Hurm.. Lisa beli HP yang sama , jenis dan kaler pon sama, Note3 Gold Roses Limited Edition. Memang tak banyak orang jual kaler ini. Clasic and kalau nak tau ,ramai customer-customer Lisa yang bos besar tu minat kaler ini. Memang tak banyak dipasaran . Kalau putih, pink, hitam memang banyak .

Setelah satu bulan , Hp Note3 yang ghaib tu terjumpa balik.Huuwaa.. macam tak percaya, tai kena percaya  juga. kode kekunci still ada lagi. sehat tak calar . Happy teramat sangat. Macam mana jumpa ? Rujuk entri mengenai Note3 yang lepas. Rezeki tak kemana kan.

 Sekarang ada 2 Note3 , Tak kan nak guna dua-dua Hp yang sama?Hurm , setelah beberapa bulan akhirnya Lisa memutuskan untuk menjual Note3 tu, Cun lagi macam anak dara woo. Sikit calar pon tak ada. Hurm yelah sebab Lisa memang tak guna simpan dalam kotak je selama ini , and Lisa dah lekatkan Screen Protector Tempered Glass .
14.10.2014 akhirnya bertukar tangan kepada tuan yang baru. HUKS huks..sedeyhh tapi daripada membazir dan tak guna baik jual je kan. Baik-baik  ye dengan tuan yang baru 😆
Bukan ku tak cinta tapi kerna terpaksa kurelakan HP tu berpindah tangan. Macam drama tv pulak dah =P

5 ulasan

Hehehe takper la Lisa ..nak buat per gak banyak2 hp susah nak jaga hahaha ....

hehe... bestlah entri Lisa yg ni... kelakar ada sedih pun ada. Ah sudah... dh jd peminat setia plak kat blog Lisa nih... Bukan aku tak cinta... hoho...

nak tanya skit pasal nak dapatkan id centouch tu,SSM tu apadia yer...sijil ?


EmoticonEmoticon