Baju Baru Untuk Si Kesayangan

Baju Baru Untuk Si Kesayangan | Siang tadi time berjalan di Mall ternampak la satu baju berkaler merah jambu. LAWA,pastu terminat pulak hati ini nak pegang. Pegang pastu try, Ngam dengan si Buah hati aku Note3. Wah.. comel.. ! 
 Ni baju dari belakang. Cantik.. dari getah. Elastik dan tak mudah pecah.  Boleh lindungi  kaler gold yang di tepi Handphone tu biar tak calar. 

Harga? Tak mahal ,rm25 sahaja. Kakak belanja, haha sebab memang tak bawa duit lebih  dan  tak ada niat nak beli apa-apa selain dari apa yang ada dalam list. 

8 ulasan

Cantik...si kesayangan saya juga blom tukar baju...hehe

Cantik.. Nak tukar jugak lah. Casing sekarang dah kotor. Dah tak cantik dah..

Lisak kena ada almari khas utk baju2 hp , kalau nampak cantik beli satu, dan beli lagi..lagi dan lagi :)


EmoticonEmoticon