Baju Baru Untuk Si Kesayangan

Baju Baru Untuk Si Kesayangan | Siang tadi time berjalan di Mall ternampak la satu baju berkaler merah jambu. LAWA,pastu terminat pulak hati ini nak pegang. Pegang pastu try, Ngam dengan si Buah hati aku Note3. Wah.. comel.. ! 
 Ni baju dari belakang. Cantik.. dari getah. Elastik dan tak mudah pecah.  Boleh lindungi  kaler gold yang di tepi Handphone tu biar tak calar. 

Harga? Tak mahal ,rm25 sahaja. Kakak belanja, haha sebab memang tak bawa duit lebih  dan  tak ada niat nak beli apa-apa selain dari apa yang ada dalam list. 

{ 8 comments.. read them below or add one }

Lisa Nurulain Lisa Nurulain October 19, 2014 at 9:13 PM
Memang cntik.. hehe... sbb tu bli
mama amir mama amir October 19, 2014 at 10:19 PM
Cantik...si kesayangan saya juga blom tukar baju...hehe
Anarm Anarm October 20, 2014 at 1:51 PM
Cantik.. Nak tukar jugak lah. Casing sekarang dah kotor. Dah tak cantik dah..
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL October 20, 2014 at 5:50 PM
Lisak kena ada almari khas utk baju2 hp , kalau nampak cantik beli satu, dan beli lagi..lagi dan lagi :)