Akhirnya Menjadi Tunangan Orang !


Akhirnya Menjadi Tunangan Orang ! | 16 September 2014 , dimana tarikh ini adalah hari merayakan hari jadi dan juga sekaligus hari dimana dia merubah status single kepada Bertunang . Tahniah kak Dayah akhirnya menjadi tunang orang tersayang . Hehehe. My Bro pernah cakap , dia bukan BF akak Dayah dan tak nak berstatus Boyfriend sebab bagi dia kalau betul-betul sayang kan anak orang bukan melalui status/ucapan sahaja , dia akan terus masuk minang . Akhirnya setelah menempuh banyak dugaan , mereka bertunang juga dan tak lama lagi akan melangsungkan pernikahan .

comel je kan akak Dayah


Hantaran untuk pihak lelaki



Mana gambar encik tunang ? Tak ada sebab encik L ade di Serawak berkhidmat untuk negara lah katakan.

Insyaallah dalam  3bulan lagi mereka akan melangsungkan pernikahan. Semoga dimudahkan dan mampu menempuh dugaan pra-perkahwinan .
Tak sabar rasanya nak jadi Bridsmaid akak nanti.

{ 12 comments.. read them below or add one }

Bro Framestone Bro Framestone October 12, 2014 at 9:25 PM
Dulu kali pertama Bro bertunang Bro xde... Sebab kena kerja hari tue..

Kali kedua pula, bro tengah tidur dalam bilik waktu mereka diskuss...

kali ketiga? Nenanti je la

tenku butang tenku butang October 12, 2014 at 9:39 PM
Amboii.. ingatkan lisa yg brtunang tadi..
hidayu ayumie hidayu ayumie October 12, 2014 at 10:38 PM
tahniah lisa..
alhmdullilah selamat menjadi tunangan orang...
semoga selamat semuannya nanti
Wan Fatihanum Wan Rusli Wan Fatihanum Wan Rusli October 12, 2014 at 11:39 PM
tadi ingat tuan punya blog yg bertunang..pape pun tahniah pd yg bertunang:)
tiey smilez tiey smilez October 13, 2014 at 12:07 AM
Ingatkan Lisa, rupanya Kak Dayah. Ape pum tahniah utk dia :)
Khir Khalid Khir Khalid October 13, 2014 at 7:15 AM
Tahniah buat kak Dayah & pasangan. Semoga dilancarkan segalanya & berbahagia hingga ke syurga... aamiin..
Lepas ni tunggu cerita tuan blog ni pulak.. :) :)
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad October 17, 2014 at 10:21 PM
Comelnya bakal kak ipar Lisa... sweet sesangat...