Akhirnya Menjadi Tunangan Orang !


Akhirnya Menjadi Tunangan Orang ! | 16 September 2014 , dimana tarikh ini adalah hari merayakan hari jadi dan juga sekaligus hari dimana dia merubah status single kepada Bertunang . Tahniah kak Dayah akhirnya menjadi tunang orang tersayang . Hehehe. My Bro pernah cakap , dia bukan BF akak Dayah dan tak nak berstatus Boyfriend sebab bagi dia kalau betul-betul sayang kan anak orang bukan melalui status/ucapan sahaja , dia akan terus masuk minang . Akhirnya setelah menempuh banyak dugaan , mereka bertunang juga dan tak lama lagi akan melangsungkan pernikahan .

comel je kan akak Dayah


Hantaran untuk pihak lelaki



Mana gambar encik tunang ? Tak ada sebab encik L ade di Serawak berkhidmat untuk negara lah katakan.

Insyaallah dalam  3bulan lagi mereka akan melangsungkan pernikahan. Semoga dimudahkan dan mampu menempuh dugaan pra-perkahwinan .
Tak sabar rasanya nak jadi Bridsmaid akak nanti.

12 ulasan

Dulu kali pertama Bro bertunang Bro xde... Sebab kena kerja hari tue..

Kali kedua pula, bro tengah tidur dalam bilik waktu mereka diskuss...

kali ketiga? Nenanti je la

Amboii.. ingatkan lisa yg brtunang tadi..

tahniah lisa..
alhmdullilah selamat menjadi tunangan orang...
semoga selamat semuannya nanti

tadi ingat tuan punya blog yg bertunang..pape pun tahniah pd yg bertunang:)

Ingatkan Lisa, rupanya Kak Dayah. Ape pum tahniah utk dia :)

Tahniah buat kak Dayah & pasangan. Semoga dilancarkan segalanya & berbahagia hingga ke syurga... aamiin..
Lepas ni tunggu cerita tuan blog ni pulak.. :) :)

Comelnya bakal kak ipar Lisa... sweet sesangat...


EmoticonEmoticon