Belajar Mandarin Percuma Di KUNKWAN

Kunkwan International Mandarin Training Centre


Belajar Mandarin Secara Percuma Di KUNKWAN  || Orang selalu keliru kalau jumpa Lisa untuk kali pertama . Sama ada Lisa ni Cina mualaf atau nenek moyang ada keturunan cina . Sebab Lisa ni mata sepet , kulit putih kadang cakap mandarin tapi Lisa bukan keturunan cina . Nah... confuse sudah . Lisa nak bagitahu sekarang bukan susah kalau kalian nak belajar penuturan bahasa mandarin . Boleh join program latihan percuma di Kunkwan . 

Ramai sebenarnya yang minta Lisa untuk ajar Mandarin . Memang tak la kalau nak ajar , ajar sikit-sikit je boleh . Sebab tak tahu nak mula ajar dari mana . Tapi Lisa nak share satu promosi program baru , untuk latihan ajar bahasa mandarin . Dan progam ini ialah percuma tau ,Percuma ? Ya... betul. untuk program Super Saturday dari  Kunkwan ,  satu program latihan mandarin percuma yang diadakan pada setiap Sabtu untuk kalian bercakap mandarin  yang tak tahu bercakap mandarin.


Kunkwan International Mandarin Training Centre


KUNKWAN  



 Kunkwan adalah pusat latihan pertama di Malaysia di mana menggunakan sistem 'pembelajaran interaktif'. Pembelajaran Cina dengan membuat apa-apa lebih mudah dan berkesan di sini kerana pelajar bukan sahaja diberikan dengan kebebasan untuk memilih dari pelbagai kursus dan kelas, tetapi mereka juga boleh menikmati semua kemudahan dan aktiviti yang dianjurkan oleh pusat kunkwan.

 Semua guru-guru yang mengajar disini adalah profesional tau dalam  Pengajaran Cina sebagai bahasa kedua . Sebab tu kalian akan lebih mudah dalam penuturan , sebab penuturan kena betul tau . 1 ayat dalam mandarin , boleh ada 4 makna yang berbeda.  






Kunkwan International Mandarin Training Centre



Sebab mengapa kalian harus memilih KUNKWAN


Kunkwanization TM adalah wakil corak pengajaran inovasi di mana program pembelajaran direka khas untuk pelajar Malaysia. Dengan merujuk kepada Chinese course yang ditawarkan di Malaysia, Singapura, Taiwan dan China, kursus-kursus kunkwan juga mengambil kira mata pelajaran yang berkaitan seperti pedagogi, psikologi dan linguistik sebagai asas teori program. 

Kunkwan International Mandarin Training Centre




 Kursus Latihan Super Saturday diadakan setiap hari Sabtu  bermula 14:30- 15:30 
 Penceramah Mandarin bukan asli . 

*pstt : minuman percuma akan disediakan
.











Berminat untuk join kelas bahasa mandarin ? dapatkan detail lebih lanjut mengenai Kunkwan Super Saturday melalui detail dibawah ini :

Lokasi : 

 Kunkwan International Mandarin Training Centre (Behind AEON Tebrau City)

lock E02-01 to E02-07, Jalan Harmonium 24/2,
Taman Desa Tebrau,
81100 Johor Bahru, Johor


Hubungi: 1700-816-861
Faks: + 607-351 2982
E-mel: msia@kunkwan.com
Laman Web: www.kunkwan.com








12 ulasan

Dulu masa kat U, pernah la belajar bahasa mandarin ni..jenuh gak nak blajornya...

Wargh...menarik ni..bila ada tempat gini..nak belajar pun ati senang..

Belajar mndarin kat college dulu,memang best..almk tempat dia jauh pulak

menarik lisa..kalau la jb tu dekat..

masa degree sempat belajar 2 semester..tp masih blur2 juga huhu

Ooo. Kat johor .. sng laa. Mmg tgh cari tmpat belajar mandarin. Tenkiu lisa share

Jauhnya kat jb. Kat kl x der ke?

kalau di kelate ni kena gi ambik kursus Mandarin di UiTM je yg ada..

Menarik! tapi jauh nau ... kalau dekat boleh register untuk anak-anak dan diri sendiri sekali.

Pernah gi kelas mandarin tapi sekejap jer. Haha. Kalau ada cawangan di Area Selangor, boleh la daftar.

alamakkkkk dekatnya.....anak2 memang dah minta nak belajar bahasa cina.....tapi nak cari ka sini yg dekat susah


EmoticonEmoticon