Lupa Tarikh Perkahwinan

 Lupa Tarikh Perkahwinan  | Sepasang baju bertema kan Biru cair dan pink cair telah pun terjahit dengan rapi. Persiapan yang lain sedikit demi sedikit telah pun siap. Bridsmaid , Kemah ,Mak andam dan Juru gambar telah di Book. Masih ada yang tak terkena dalam hati. Ada sesuatu yang janggal bermain difikiran. semua persiapan  dalam list hampir 70% dah terpenuhi . Tapi bagaimana aku boleh Lupa Tarikh Pernikahan itu ha ?

Semalam akak message di facebook, dia cakap.. " okayh ..jumpa bulan depan .Jangan lupa " lama dok fikir,bulan depan ada apa eh ? mati-mati ingat bulan depan tu bulan Disember. Haha. Dan dan aku tanya balik lah ke akak. Dia suruh aku ingat betul-betul . Alamak, macam mana boleh lupa bulan depan tu adalah tarikh untuk pernikahan. Bulan depan Januari dah ! aduss... Lupa pulak tarikh pernikahan kak Dayah. Pastu dengan tak segannya aku tanya lah kat dia berapa haribulan. Sebab betul-betul tak ingat. Baju pengapitku pon masih di kedai baju , jahit tak siap lagi. 28 hb Disember nanti baru boleh ambil .Kena mark tarikh la ni . Takdan nanti kurang pula bridsmaid seorang .



9 ulasan

uihhh hari penting tuh. nasib baik orang punya. kalu sendiri punya pon lupaaa...tak tahu la. hahaha Jom lawat mall baru di Putrajaya

haha tula pasal... fikir bnyak hal dah

nasib baik bukan lupa tarikh kahwin sendiri hehe

ingatkan tarikh pernikahan sendiri tadi..hehe

cepat letak tarikh tu dalam planner, boleh letak reminder sekali. hihi.

hanisamanina.com

tu laa..dan dan ingat dah nak nikah dahh.. hehehehe.. baju jgn lupa ambil tau!!!

ingatkan lupa tarikh kawen lisa... hehe...

ahahah ingatkan tarikh kawen dia ekekeke

cess igtkan tarikh pernikahan sendiri..saspen je..hihi


EmoticonEmoticon