Lupa Tarikh Perkahwinan

 Lupa Tarikh Perkahwinan  | Sepasang baju bertema kan Biru cair dan pink cair telah pun terjahit dengan rapi. Persiapan yang lain sedikit demi sedikit telah pun siap. Bridsmaid , Kemah ,Mak andam dan Juru gambar telah di Book. Masih ada yang tak terkena dalam hati. Ada sesuatu yang janggal bermain difikiran. semua persiapan  dalam list hampir 70% dah terpenuhi . Tapi bagaimana aku boleh Lupa Tarikh Pernikahan itu ha ?

Semalam akak message di facebook, dia cakap.. " okayh ..jumpa bulan depan .Jangan lupa " lama dok fikir,bulan depan ada apa eh ? mati-mati ingat bulan depan tu bulan Disember. Haha. Dan dan aku tanya balik lah ke akak. Dia suruh aku ingat betul-betul . Alamak, macam mana boleh lupa bulan depan tu adalah tarikh untuk pernikahan. Bulan depan Januari dah ! aduss... Lupa pulak tarikh pernikahan kak Dayah. Pastu dengan tak segannya aku tanya lah kat dia berapa haribulan. Sebab betul-betul tak ingat. Baju pengapitku pon masih di kedai baju , jahit tak siap lagi. 28 hb Disember nanti baru boleh ambil .Kena mark tarikh la ni . Takdan nanti kurang pula bridsmaid seorang .



6 comments.. read them below or add one

JMR JMR December 2, 2014 at 3:55 PM
nasib baik bukan lupa tarikh kahwin sendiri hehe
Wanie Masduki Wanie Masduki December 2, 2014 at 3:59 PM
ingatkan tarikh pernikahan sendiri tadi..hehe
yoorin melacolea yoorin melacolea December 2, 2014 at 6:37 PM
tu laa..dan dan ingat dah nak nikah dahh.. hehehehe.. baju jgn lupa ambil tau!!!
ieta mat Sa'ad ieta mat Sa'ad December 2, 2014 at 7:45 PM
ingatkan lupa tarikh kawen lisa... hehe...
Cik Iman Cik Iman December 2, 2014 at 8:56 PM
ahahah ingatkan tarikh kawen dia ekekeke
Butik GebuGebu Butik GebuGebu December 2, 2014 at 9:57 PM
cess igtkan tarikh pernikahan sendiri..saspen je..hihi