Gambar Dan Biodata Charyl Chappuis Pemain Thailand Jersi Nombor 7

Gambar dan Biodata Charyl Chappius pemain Thailand jersi nombor 7| Pemain bola sepak dari Thailand yang mengenakan jersi no .7 kini menjadi kegilaan ramai orang , terutama penyokong wanita team Malaysia. 

Charyl Chappuis,Player Thailand jersi no 7 menjadi topik hangat perbualan di media sosial  di laman sosial susulan perlawanan Final pertama AFF Suzuki 2014 antara Malaysia vs Thailand,17 Disember 2014 . Wajah yang tampan , siapa yang tak minat. Berikut adalah maklumat peribadi atau biodata mengenai Charyl Chappuis.

Biodata Charyl Chappuis Pemain Thailand Jersi Nombor 7

Nama Penuh: Charyl Yannis Chappuis

Umur: 22 Tahun

Tarikh Lahir: 12 Januari 1992

Tempat Lahir: Kloten, Switzerland

Kareer: Pemain Professional Bola Thailand dan Switzerland

Dan berikut beberapa kepingan gambar dari lelaki yang berwajah tampan pemilik jersi nombor 7 team Thailand Charyl Chappuis




5 ulasan

oh yg ni pasal girls2 duk bising tuh! hahaha

haksss.. ramaiii laaa nk search details mamat ni..nasib sy dah kawin..kalau tak gelenyar jugak agaknya.. hahahaha

Owwhh player thailand ni sgt famous skng yelah memang handsome ok. Kalau zaman universiti dulu minat betul tengok bola eso player EPL. Hensem2 la ni dah kawin jarang tengok bola. Hehe
Jom ikuti blog saya:
healthyglowing13.blogspot.com

terjawab sudah... hehe... dok cari sapa la jejaka ensem yg di sebut2 ni... hai sib baik dh kawin.. kih3


EmoticonEmoticon