Unlimited Internet 4G Seharga Rm89 !

Unlimited Internet 4G Seharga Rm89 ! | Memperkenalkan Yes FIZ 4G unlimited internet pascabayar  seharga rm89/bulan . Dengan harga rm89/bulan kalian mampu melayari internet tanpa had.  Murah kan ! Plug and play sahaja. 
Kebaikan Yes Fiz 4G ialah kalian boleh membawa kemana sahaja asalkan masih satu kawasan. Contohnya kalau kalian daftar di Masjid Tanah,kalian nak membuat asigment di rumah lain yang masih berada di kawasan Masjid Tanah , hanya cabut wayar dan kemudian bawa kerumah kawan kalian tu. Senang sahaja bukan ? 

 Sign up Yes Fiz 4G  mempunyai contract 2 tahun , sebab itu sebelum kalian mendaftar..pastikan kawasan rumah kalian termasuk dalam coverage Yes,boleh check DISINI 

{ 8 comments.. read them below or add one }

tiey smilez tiey smilez October 12, 2014 at 11:43 PM
Wah syoknye unlimited. Tp masalahnya limited coverage tu la, kalau xde xboleh guna. hehe
Nice info, boleh try survey dlu ni.

Jemput singgah : Banyaknya Ongoing Iklan Nuffnang
salmiah awang salmiah awang October 13, 2014 at 7:32 AM
bila syaratnya kontrak dua tahun,hanya mereka yang benar-benar stabil aje yang sesuai menggunakannya.Bila sebulan sangkut,mungkin akan jadi dua atau tiga bulan dan kalau anda tak setle bil,tunggakan akan berlanjutan selama dua tahun.darab ajelah jika anda punya masalah kewangan tanpa diduga.
Nieyna Zainal Nieyna Zainal October 13, 2014 at 2:21 PM
Unlimited memang bestt ! nina pakai p1 unlimited jgk .. tgok muvi online slumber je .. haha
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad October 17, 2014 at 9:33 PM
bestnya... bebila akk nk beli lh 1... tp TTTE tu syglh plak... haha
Kerjaon9 Kerjaon9 November 30, 2014 at 7:29 AM
Boleh try jugak la yang ni...
Iben Zaharudin Iben Zaharudin August 7, 2015 at 9:06 AM
klu contoh kita daftar kat pineng, pastu kdang2 kita blek kg kat kedah yg in coverage, bleh x guna intrnet yes kat kedah..?,,
Iben Zaharudin Iben Zaharudin August 7, 2015 at 9:08 AM
klu dftar ka ngeri lain tp nk main kat ngeri lain bleh x?