Unlimited Internet 4G Seharga Rm89 !

Unlimited Internet 4G Seharga Rm89 ! | Memperkenalkan Yes FIZ 4G unlimited internet pascabayar  seharga rm89/bulan . Dengan harga rm89/bulan kalian mampu melayari internet tanpa had.  Murah kan ! Plug and play sahaja. 
Kebaikan Yes Fiz 4G ialah kalian boleh membawa kemana sahaja asalkan masih satu kawasan. Contohnya kalau kalian daftar di Masjid Tanah,kalian nak membuat asigment di rumah lain yang masih berada di kawasan Masjid Tanah , hanya cabut wayar dan kemudian bawa kerumah kawan kalian tu. Senang sahaja bukan ? 

 Sign up Yes Fiz 4G  mempunyai contract 2 tahun , sebab itu sebelum kalian mendaftar..pastikan kawasan rumah kalian termasuk dalam coverage Yes,boleh check DISINI 

8 ulasan

Wah syoknye unlimited. Tp masalahnya limited coverage tu la, kalau xde xboleh guna. hehe
Nice info, boleh try survey dlu ni.

Jemput singgah : Banyaknya Ongoing Iklan Nuffnang

bila syaratnya kontrak dua tahun,hanya mereka yang benar-benar stabil aje yang sesuai menggunakannya.Bila sebulan sangkut,mungkin akan jadi dua atau tiga bulan dan kalau anda tak setle bil,tunggakan akan berlanjutan selama dua tahun.darab ajelah jika anda punya masalah kewangan tanpa diduga.

Unlimited memang bestt ! nina pakai p1 unlimited jgk .. tgok muvi online slumber je .. haha

bestnya... bebila akk nk beli lh 1... tp TTTE tu syglh plak... haha

klu contoh kita daftar kat pineng, pastu kdang2 kita blek kg kat kedah yg in coverage, bleh x guna intrnet yes kat kedah..?,,

klu dftar ka ngeri lain tp nk main kat ngeri lain bleh x?

mahal jugak haha..


EmoticonEmoticon