Tak reti Baca Atau...?

TAK RETI BACA ATAU.. memang sengaja tak nak baca? Pintu Pagar dah tarik,pintu cermin dah kunci. Tanda closed pon dah pasang  , Lampu office pon dah tutup tinggal lampu yang menghala ke meja kerja sahaja sebab nak buat report closed balance. Hurm,tapi ada sahaja satu manusia berhati perut. Dua orang aunty cina ketuk-ketuk pintu cermin. Dah lewat jam kerja 30minute. Haish..tadi   
dok berborak borak je kat depan. Dah closed 30minute baru nak ketuk-ketuk paksa masuk. 
Lisa kat dalam tengah kira repeort memang tak leh nak tinggalkan . Dalam 18minute juga orang tu ketuk-ketuk pintu.  Dah gelap macam tu tapi still nak masuk.mOtif?? 
Demi keselamatan dan bukan nak berfikir buruk tapi sebab banyak kes berlaku..so Lisa tetap memilih  duduk diam didalam. Mana tau ada bawa geng dalam keta. Kang naya Lisa. Dah la time time ni memang dah tak ada orang 

{ 8 comments.. read them below or add one }

Amanda Suria Amanda Suria October 20, 2014 at 7:39 PM
please jgn buka pintu eh....biar lantak depa...keselamatan lisa tu tolong jaga...
Lisa Nurulain Lisa Nurulain October 20, 2014 at 9:03 PM
Memang tak buka pintu kak.. diam2 kat dalam je. Takut pon ada
Bro Framestone Bro Framestone October 20, 2014 at 11:54 PM
Jeng jeng jeng.. lagi2 tinggal lisa orang je yang comel dalam tue kan...
Cikna Cikna October 21, 2014 at 10:02 AM
Buat xtau je, dh closed baru t'hegeh......;-/
Kak Kep Kak Kep October 21, 2014 at 12:29 PM
kalau kes macam nih memang sentiasa kena bersangka buruk kan? semoga kita semua dalam lindunganNya.. InshaaAllah
fyna fyna October 21, 2014 at 2:25 PM
betul tue lisa. kalau macam tue tak payah buka. lagi selamat.