Rinduku Terbang Ke LONDON

Rinduku Terbang Ke LONDON  | Berlepas dari Kuala Lumpur dari Gate C17, dan Fly pukul 10.00pagi menggunakan kapal terbang MAS MH0004 menuju Heathrow,London . Memakan Masa 13jam di udara. Hurm tanpa jaringan internet atau line telephone.
Rindu mula terasa walaupon baru beberapa jam berlepas dari Malaysia .


2 keping gambar yang dia bagi sebelum berlepas terbang Ke London. Dia bagi 3 keping, yang 1 keping gambar tidak untuk dipublic kan . Hehe.. Biarlah menjadi rahsia .
Semoga selamat pergi dan balik my Mr. MSH   juga family .
Selamat bercuti dan jalan baik-baik kat sana .


Pastu ade kawan pulak suruh dengar lagu INI

 Macam perli lah pulak kan . Hahaha.
      Tak pe lah , bukan pergi berbulan pon, 10 hari je .
Nanti ade dapat line internet ,bagi kabar la nanti .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

{ 12 comments.. read them below or add one }

Nadia Johari Nadia Johari October 15, 2014 at 3:27 PM
Fuh..selamat tinggal..sabarla wahai hati..ehhe
Ummi Zarra Ummi Zarra October 15, 2014 at 4:15 PM
wahhhh sabar sabar mujur 10 hari je kan..
Doakan yg baik2..

ummi singga dari http://www.ummizarra.com
Kiz MySelf Kiz MySelf October 15, 2014 at 5:37 PM
Ohhh...ohhhh...ohhhhh... Jangan,tinggal daku, oh kasih oh juwita..wahaha..
Bro Framestone Bro Framestone October 15, 2014 at 6:01 PM
Ehem... macam tau je sapa dia he...23x

Sebab nampak post lebih kurang macam nie dekat FB
Lisa Nurulain Lisa Nurulain October 15, 2014 at 6:30 PM
Eh eh eh yeke.. kebetulan kot. :p
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad October 17, 2014 at 9:18 PM
Mati2 ingatkan Lisa yg g sn hari tu... kih3
Bertabahlah ya Lisa...