Pengalaman Pertama Naik Bas Seorang diri

Pengalaman pertama naik bas sensorang ke Kuala Lumpur | mungkin macam pelik dan mungkin kalian tak percaya  tapi inilah kenyataannya. Hurm..seumur hidup aku..aku tak pernah berjalan jauh seorang diri. Paling tidak pon dengan family atau rakan . Hari ini aku naik bas sensorang ke Kuala Lumpur. Nak naik bas apa pon aku tak tau, Five Stars la yang jadi pilihan aku setelah kawan aku bagi sugestion yang 5 stars ni bagus. 

Harga tiket rm28 dari Kluang ke Kuala Lumpur . Nak tau tak? 10 orang je dalam bas ini. Yela... Hari bekerja kan. Mane ramai orang . 

Semoga selamat pergi dan balik 

3 comments.. read them below or add one

Nieyna Zainal Nieyna Zainal October 13, 2014 at 11:21 AM
beza rm8 je kalo dr muar .. hehehe .. ati2 jalan kak lisak ..
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad October 17, 2014 at 9:30 PM
Seb bek Lisa dh selamat selamat sampai umah kan? baguih2... pengalaman mahal ni... :)