Murah ! Makanan Ini Hanya RM2

MURAH ! Makanan Ini Hanya RM2 | Niat hati nak membeli pewangi udara sahaja tapi terbeli makanan ini pulak! Hohoho GIANT memang pandai menarik customer , masuk saja gate Giant mata ini terpandang makanan ringan RM2 diantaranya Cloud9 makanan pebret aku.! Murah giler. Air tin pon rm1 sahaja. 
Dari nak beli pewangi udara sahaja...eh terbeli macam-macam pulak.
Saya beli 5bungkus Cloud9 ! HAHAHA banyak tak??
Stock untuk letak ditempat kerja ,Gemok pon gemok lah.

{ 15 comments.. read them below or add one }

Cik Fafa Cik Fafa October 15, 2014 at 5:34 PM
murahnyaa. fav jugak cloud 9 tu.
Lisa Nurulain Lisa Nurulain October 15, 2014 at 6:27 PM
Senang je.. bg makanan atau brg kesukaan lisa.. hahaha
Mad Parihh Mad Parihh October 15, 2014 at 6:49 PM
murah nya . memang kena angkut banyak2 ni
Lisa Nurulain Lisa Nurulain October 15, 2014 at 6:57 PM
Kena angkut bnyk..nti abes. Haha
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad October 17, 2014 at 9:15 PM
Wah... my feberito... Giant mmg mknn ringan selalu jual murah2 Lisa. Andai kak ada c2, pasti kak pun tergoda. hehe...
akubiomed akubiomed October 19, 2014 at 3:56 PM
Kalau harga RM2 memang borong. :)