Muka Comey Dah, Tapi..

Muka Comey Dah, Tapi.. | Petang tadi singgah ke pasaraya Giant, beli sikit buah-buahan untuk bancuh air detox . Ketika sampai di counter pembayaran, handphone berbunyi..cari punya cari tak jumpa. Biasalah..beg perempuan macam beg doraemon,macam-macam ade. Lepas tu dah jumpa handphone,time nak pick call eh dah letak pulak. 

Okayh.. Lisa letak la buah tu di meja cashier. Handphone berbunyi lagi,lepas tu Lisa jawap. Orang dalam talian rupanya abang Lisa call tanya dimana, dia dah tunggu diluar suruh cepat. Membebel ditalian,Lisa buatlah muka ajuk-ajuk. Haha..dan Lisa terlupa.. Lisa di tempat awam. Pastu cahsier lelaki tu pon tengok muka Lisa sambil senyum tahan tertawa. Hahaha.. pergh.. malu,macam tau je Lisa kena bebel. Pastu lisa letak handphone .Muka tutup dengan handphone.. malu weyh.  Dan dia senyum..aarghh malunye. Orang lain pon tengok. Huhu.. 

Muka comey dah..tapi  suka buat ajuk. Ish ish ishh.. 

3 ulasan

haha sekali sekala rase malu. lepasni lebih berjage jage kot..? hehe
kite pun lebih kurang je, perangai tak semegah, haha

Hahah leka wat ajuk2 smpaibtk perasan org perhatikan kite


EmoticonEmoticon