Lirik Lagu Awak Kat Mane


Lirik Lagu Awak Kat Mane  ,Taufik Batisah | #AwakKatMane ? haha..Pasti lagu ini dah tak asing ditelinga kalian kan , Lagu yang dinyanyikan oleh Taufik Batisah mampu mencuri hati para pendengar. Lagu mengenai sepasang kekasih yang rimas sebab girlfriend dia selalu tanya "awak kat mana ? " haha..

Berikut  Lirik Lagu "AWAK KAT MANE" by Taufik Batisah

Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit-sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu di tanya
Kau ni dah kenapa? Nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluatku dibuatnya

You nak pergi mane? Dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga

Sikit-sikit dia mesti tanya di mana
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

(Rap)
Awak kat mane, awak awak kat mane
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila

Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau bukan budak-budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada

Tak kira di mana pun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mane awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (Kau dengar ni)
Lain kali coba berdikari
Bererti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri

Jangan sikit-sikit pulak engkau tanya di mana
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (Di tanya-tanya lagi)

4 ulasan

Hahahahahaha. Mcm sengal lagu ni. But sounds catchyy. Okayyy lah. Sampai tersasul menyanyi #awakkatmane hahaha.

Btw, thank you sbb i jumpe jgk lyric ni.hehe

owhh ni ke lirik diaaa..haha seriously agak annoyed jgak lagu ni sebenarnyaa..hehe
btw, datang follow

heheh dah jump lirik dia... suke je lagu ni...haha


EmoticonEmoticon