Kebiasaan Buruk Saya


Kebiasaan Buruk Saya | Hurm ,tipulah kalau aku ni perfect sangat. Dan tipu lah juga kalau kalian tak ada kebiasaan buruk.Kan,, kan.. kan.. ! Baik mengaku ! Hahahaha. 
Entah dari mana datangnya kebiasaan buruk aku ni , tapi memang dari kecil kalau aku ade masalah/ stress / sakit hati /down .. aku akan gigit jari atau tangan aku . Takdelah sampai berdarah-darah sebab gigi aku bukan gigi harimau . Just bekas gigitan tu ada la kat jari aku. Habit datang dari mana aku pon tak tau . Tapi kalau dah buat macam tu .. memang akan lega sikit la.

Kalau kalian, apa pula kebiasaan buruk pada diri korang ??
Tidur berdengkur kah ?
Korek hidung kah ?
heeee...

3 ulasan

cer gigit kuat2 sikit heheheh...mesti pas tu tak nak gigit dah...

Kebiasaan buruk akak, suka kopek kuku.. Kadang sampai luka.. Huhu.. Sangat tak cool..
Rosmiza Ali Official Blog™


EmoticonEmoticon