Celcom Prepaid Baru , Termurah !





Celcom Prepaid Baru , Termurah |  Kabar gembira untuk kalian , Berita Hot dan panas baru keluar dari Product Celcom . Celcom memperkenalkan Internet Of Xpax (IOX) plan simcard prabayar termurah . Apa yang Murah ?

1. Internet
Sebelum ini celcom hanya ada packang langganan sehari ,seminggu dan juga 1bulan sahaja kan ? Sekarang celcom dah menambah Plan mobile internet terbaru untuk pengguna Xpax
.Daily Internet Plan
internet untuk jangka masa harian , terdiri dari 2 package iaitu
-RM2 :  100mb+free 100 MB untuk media sosial seperti facebook dan lain-lain
-RM 5 : 300MB +FREE300MB untuk media sosial.

 Weekly Internet Plan
-Internet untuk jangka masa 1minggu RM10 untuk 300MB
 2 Weeks Internet Plan
internet mobile data dengan jangka masa 2minggu , RM20 untuk 800MB

Monthly Internet Plan
Internet mobile data yang terdiri dari 3 plan iaitu
-RM28 ,untuk 800MB
-RM38 , untuk 2GB
-RM58 untuk 4GB
sebelum ni package mobile internet bulanan hanya menawarkan RM38 untuk 1.5GB data dan wifi free 500mb sahaja ,akan tetapi hari ini dah boleh langgan 3jenis pacakge baru tu. Kalau kalian heavy user download atau online ,, boleh try yang 58 tu untuk 4GB murah dah tu .

Caranya:
 tekan *118# dan pilih mobile internet 



Kelebihan kedua Xpax ( I.O.X )yang Lisa nak bagitau :

*Call atau panggilan termurah hanya 33sen/10minute
Sebelum ini plan xpax (X24 ) mempunyai kadar panggilan
-28sen/3minute untuk semua rangkaian kan ?
Sekarang dah bertukar menjadi 33sen/10minute untuk sama rangkaian .
33sen untuk 10minute tu . Kira 1minute 3.3sen sahaja. Murah kan ?!
Rate untuk rangkaian lain 33sen/3minute .

*Untuk sms :
20sen untuk 5sms kesemua rangkaian .
20sen akan ditolak pada penghantaran message pertama , jadi message ke 2,3,4,5 Free .

FREEBIES FOR LIFE !
*Free 10Games perhari
*Free 10 Minute call , internet 3x 1hari
*Free 10 secs sesama rangkaian,
maksudnya kalau kalian call tak sampai 10saat .. tak akan dikenakan charge . Biasa voicemailpon akan terkena charge kan ? Yang ini tak  ! Macam mana ? Jimat kan ?atau ,,
Kalau tak nak kena charge,, call lah 9saat pastu tutup,pastu call semula. haha macam dulu-dulu pon ada kan.

11 ulasan

So c1m skarang ni da tak flexible lagi ker lisa heheheh

Lisa, packang tu apa Lisa? huhu...

Pangglan 33sen/10 minit...
Caj blok ada 10 minit..
kalau coll 11 saat pun akan dicaj 33sen..

Untuk kaki bgayut memang berbaloi lah..

mcm mna nk dapat pnggilan free nak daftar lagi kew

pakej ni cuma boleh digunakan kepada phone support 4G ke atau boleh digunakan untuk phone android 3G?

Bpe harga sim ni

Macam mana nak tukar dari magic sim ke celcom iox


EmoticonEmoticon