Monday, January 2, 2017

Selfie Dan Menang RM10K dari MyTOWN Shopping Centre

Selfie Dan Menang RM10K dari MyTOWN Shopping Centre


Assalamualaikum ! Tahun baru .. mood pun kenalah baru . Cuba senyum kejap.. haa.. kan manis . Lisa ada kabar menarik untuk kalian yang suka bershopping , .. tak lama lagi akan dibuka tempat shopping baru iaitu MyTown Shopping Centre , Lokasinya berdekatan atau lebih tepat bersambung dengan IKEA Cheras. Wahh senang lah nak pergi nanti .

MyTOWN Shopping Center akan dibuka awal 2017 , jadi sebelum itu korang boleh join peraduan  #gooseyselfie anjuran MyTOWN Shopping Centre. Selfie je boleh ada peluang tuk  dapat  menang  hadiah lumayan bernilai RM10 ribu . Seramai 10 orang pemenang akan dipilih pada setiap minggu,  wahh bestnya !  Cara penyertaan pun senang je, meh Lisa bagitau caranya . 


Langkah-langkah sertai peraduan #gooseyselfie MyTOWN Shopping Centre. 



1. Layari laman  https://www.gooseyselfie.com.my/
2. Klik “Join Now”.
3. Klik “Start”
4. Sila login dengan akaun peribadi Facebook korang .
5. Muat turun gambar yang sudah sedia ada dalam koleksi galeri (handphone)  atau rakam gambar yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam korang.
6. Sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar yang dipilih.
7.  Klik ‘Submit’.
Kemudian share ke Facebook korang dan jangan lupa hastag  #GOOSEYSELFIE.

Mudah jek.. tinggal klik klik ! Lisa pun dah join tau .. dengan goosey team nama LUCY GOOSEY 




Korang nak selfie berapa banyak pun boleh je , lagilah banyak peluang untuk menang kan ? Jom join .. tak rugi mana pun ,, untung ada lah . Jangan lupa , ajak kawan kawan korang join sama pertandingan selfie #GOOSEYSELFIE yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre  ini . Jangan cakap Lisa tak bagitau ... 😋



Facebook MyTOWN Shopping Centre : https://www.facebook.com/mytownshoppingcentre/


  1. Ehhh dah nak bukak ke? Yeaa dekat jer dgn rumah... Cheras makin jem laaa... Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh la shopping selalu nanti hehehe dekat dah dengan rumah

      Delete
  2. SS pn dh join... good luck cik sepet

    ReplyDelete
  3. all the best awak ^^

    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  4. akak pun dah join tp team lain.. good luck lisa

    ReplyDelete
  5. huhu... jadi angsa pun dapat duit.

    ReplyDelete
  6. hadiah memang gempak, RM10k tu. rugi sangat kalau tak join ni.

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search