Monday, March 2, 2015

Kesilapan Gambar Drama Asam Pedas Untuk Dia

Kesilapan Gambar Drama Asam Pedas Untuk Dia

Kesilapan Gambar Drama Asam Pedas Untuk Dia | Bagi penggemar drama di TV3 memang tak asing lagi dengan nama Asam Pedas Untuk Dia yang disiarkan di TV3 setiap hari Sabtu dan Ahad pukul 7 malam. Lisa pon suka juga tengok drama ini, hehe. Tak nak tertinggal satu episod. 

Barisan Pelakon : Dayana Roza, Shukri Yahaya, Adella Aryana, Juli Farhana Marin, Fazlina Ahmad Daud, Manan Sulaiman. Walaupun drama ini diadaptasi dari novel , namun Lisa tetap suka tengok. Sweet gitu tengok Shukri yahya (ZIYAD ) berlakon dengan Dayana Roza (AININ) dalam pernikahan rahsia mereka. Haha.. 

Dan kisahnya hari ini Lisa tengok ulangan drama Asam Pedas Untuk Dia Episod 16 yang ditayangkan malam tadi , 01 March 2015. Dalam Erpisod ini ada part scene yang Aizad call Ummi menggunakan Skype , Ummi dia berada di London Melawat adik lelaki Aizad yang belajar disana.  Dan time sedang SKYPE tu , Nampak lampu background ummi di London SAMA , SEBIJI dengan Lampu yang ebrada di bilik Aizad . 


Scene Ummi dan angah berada Di London 


Scene babak ZIYAD berada dirumah [MALAYSIA ] , dalam bilik ZIYAD  .

Amacam ? nampakkan persamaan disitu .Mistake Picture Drama Asam Pedas Untuk Dia  Sebiji sama lampu tu . Mungkin lampu tu import dari London kot. Sepandai pandai tupai melompat akhirnya jatuh jua.#EHh . Hehehe..

  1. lampu tu mmg dia bawa dari malaysia ke london lah' diaorg beli dua, satu kat malaysia, satu lagi bawa g london....... ehhhh

    ReplyDelete
  2. uiii....sempat lagi tu lisa...particular betul..hahaha....psstt...shawl yg fazlina ahmad daud pakai sepupu akak yg taja tau...huhu..

    ReplyDelete
  3. uiii...particular betul lisa ni...nampak je dia..hehehe...

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search