Tuesday, March 31, 2015

SCREEN SAVOUR , Jilat Screen Dan Rasa !

SCREEN SAVOUR , Jilat Screen Dan Rasa !

SCREEN SAVOUR , Jilat Screen Dan Rasa ! | Pernah tak pada satu masa ,kalian jilat phone screen kalian ? Hahaha lepas mengambil gambar,nampak cantik dan membuat air liur ase meleleh la pulak. Namun apabila dah jilat screen handphone tu , mesti rasa tak senikmat macam dalam gambar . Betul tak ? 

Ramai orang membiarkan makanan sejuk hanya untuk mendapatkan gambar yang cantik. Contoh, Lisa sendiri lah kan. Makanan yang di pesan sampai , bukan terus nak makan . Tapi mesti ambil gambar dulu , gambar yang cantik dan menarik . Untuk mendapatkan gambar yang cantik memang la bukan sekali snap terus dapat hasil yang cantik. Mesti 2 ,3,4, 6 kali baru mendapatkan hasil gambar yang sempurna. Lainlah kalau kalian photographer . haha..

Eh , tapi kan sekarang ni ade technologi baru , untuk membuat kalian boleh merasa makanan hanya dengan menjilat gambar pada screen Hp tu . Waw macam menarik kan. Tentunya menarik, hanya dengan SCREEN SAVOUR  yang kalian boleh dapatkan di  MAXIS , Mengeluarkan satu penemuan yang baru yang pastinya kalian tak kan pernah fikir, benda ni akan wujud. Betul-betul tasti. Senang le, kalau lapar jilat phone je . haha agak-agak kenyang tak?
Jom tengok lebih lanjut di pautan link bawah ini : 

[NEW] Maxis launches Screen Savour, The Tastiest Piece Of Tech This April 2015


 1. huiiii xsanggup nk jilat hehehehe ;p

  ReplyDelete
 2. Hahahhaha

  http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/job-party-birthday-ruby.html

  ReplyDelete
 3. Mak aihhh, busuk la skrin fon tu kena air liur.. wkwkwkw XD

  ReplyDelete
 4. Maxis wat april fool la wei...adoii

  ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search