i-Phone jatuh lagi ?


Iphone Jatuh Lagi ?

 Retak seribu... cintaku... bila mengenangkan..segalanya .. Ehh ternyanyi la pulak . Hurm.. sebak ada ,sedih pun ada.. tak sampai sebulan oih pakai Handphone ni . Tapi apa dah jadi ? macam biasalah.. pecah oih . Kalau korang ingat lagi , Lisa pernah tulis gak .. Iphone masuk dalam Jamban , phew. Haritu terhentak meja je pun.. kena screen tu pastu pecah. Then tadii.. tadi... pecah lagi . Ni lah sebabnya Mr Hati Batu tak nak dah belikan aku screen protector yang full cover . Sebab memang dah tau konfem tak bertahan lama mesti dah pecah lagi . Kali ke lima puluh sembilan kot beli screen protector. Phewww... 

Pilih Screen Protector glass full cover untuk selamat !

Mr hati batu memang dah bagi extra screen protector haritu , tapi yang tak full cover siap casing spigen ohh. . Hurm.. aku dah tahu mesti akan jatuh HP tu , jadi aku minta dia belikan full cover . Dia taknak..pastu membebel la pot pet pot pet.. pakai cover spigen jatuh tak jadi apa la. Haih.. Phone ni bukan jatuh dari bermeter2.. nk letak atas meja pastu jatuh kat atas meja tu je pun boleh crash . Beli mahal oih screen protector tu , tapi tu la sama je crash juga. Sebab si-Dia taknak belikan , aku beli la sendiri .

Malas sebenarnya bukan takde duit hahaha. So Lisa lebih rasa selamat pakai screen protector glass yang full cover sebab nanti jatuh tak kena LCD screen iphone tu. Nangis kang.... huhu... Terbayangkan boss pakai iphone tempoh hari , lepas tu pakai screen protector yang tak full cover , then jatuh. Ya... screen tu pecah oih... sampai sekarang tak elok lagi !


Macam mana boleh jatuh ? sebab tadi pergi tandas .. then time cangkung nak buka paip air tu tiba-tiba Hp jatuh . sedih bebbbb ! kalau cakap dengan mr Hati batu mesti kena bebel huhuhuhu


Kena beli screen protector baru la ni , agak sakit dan sedih juga la tengok HP cacat ni . Huhuhu 

6 comments.. read them below or add one

Hans Isaac Hans Isaac August 18, 2017 at 2:17 PM
Kesian iphone dia. Alasan nk iphone 8 la ni nanti kan hahaha
Lisa Nurulain Lisa Nurulain August 18, 2017 at 3:57 PM
hahahahaa ip8 bulan depan dah kuar
Mimi Azirah Mimi Azirah August 19, 2017 at 11:53 AM
Sebab tuhlah akak cukup takut nak beli iphone walaupun teringin juga nak beli.sebab kdg kdg hp nih bleh jatuh tiba tiba..huhuhu
Lisa Nurulain Lisa Nurulain August 21, 2017 at 11:20 AM
haha elok je sebenarnya kak... tp lisa cuai sllu bawa g tandas hahaha tu yang jatuh
sabree hussin sabree hussin August 23, 2017 at 2:04 AM
;-( ;-(

Nasib baik masih boleh guna lagi kan
Mar Mansor Mar Mansor August 31, 2017 at 1:23 AM
kena lebih hati-hati lepas ni..kena ingat iphone letak mana bila masuk toilet