Selfie Dan Menang RM10K dari MyTOWN Shopping Centre


Assalamualaikum ! Tahun baru .. mood pun kenalah baru . Cuba senyum kejap.. haa.. kan manis . Lisa ada kabar menarik untuk kalian yang suka bershopping , .. tak lama lagi akan dibuka tempat shopping baru iaitu MyTown Shopping Centre , Lokasinya berdekatan atau lebih tepat bersambung dengan IKEA Cheras. Wahh senang lah nak pergi nanti .

MyTOWN Shopping Center akan dibuka awal 2017 , jadi sebelum itu korang boleh join peraduan  #gooseyselfie anjuran MyTOWN Shopping Centre. Selfie je boleh ada peluang tuk  dapat  menang  hadiah lumayan bernilai RM10 ribu . Seramai 10 orang pemenang akan dipilih pada setiap minggu,  wahh bestnya !  Cara penyertaan pun senang je, meh Lisa bagitau caranya . 


Langkah-langkah sertai peraduan #gooseyselfie MyTOWN Shopping Centre. 



2. Klik “Join Now”.
3. Klik “Start”
4. Sila login dengan akaun peribadi Facebook korang .
5. Muat turun gambar yang sudah sedia ada dalam koleksi galeri (handphone)  atau rakam gambar yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam korang.
6. Sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar yang dipilih.
7.  Klik ‘Submit’.
Kemudian share ke Facebook korang dan jangan lupa hastag  #GOOSEYSELFIE.

Mudah jek.. tinggal klik klik ! Lisa pun dah join tau .. dengan goosey team nama LUCY GOOSEY 




Korang nak selfie berapa banyak pun boleh je , lagilah banyak peluang untuk menang kan ? Jom join .. tak rugi mana pun ,, untung ada lah . Jangan lupa , ajak kawan kawan korang join sama pertandingan selfie #GOOSEYSELFIE yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre  ini . Jangan cakap Lisa tak bagitau ... 😋



Facebook MyTOWN Shopping Centre : https://www.facebook.com/mytownshoppingcentre/


{ 14 comments.. read them below or add one }

Lan Careno Lan Careno January 2, 2017 at 1:25 PM
Ehhh dah nak bukak ke? Yeaa dekat jer dgn rumah... Cheras makin jem laaa... Huhuhu
Shiqeen Sattar Shiqeen Sattar January 2, 2017 at 1:35 PM
SS pn dh join... good luck cik sepet
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 2, 2017 at 1:56 PM
boleh la shopping selalu nanti hehehe dekat dah dengan rumah
Nurul Syahirah Nurul Syahirah January 2, 2017 at 3:02 PM
all the best awak ^^

http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html
Rozita Abdul Rahman Rozita Abdul Rahman January 2, 2017 at 3:35 PM
akak pun dah join tp team lain.. good luck lisa
MySensasi MySensasi January 2, 2017 at 5:32 PM
huhu... jadi angsa pun dapat duit.
Lisa Nurulain Lisa Nurulain January 3, 2017 at 12:09 PM
:-) hhihihi comel mcm empunya badan
mas saari mas saari January 4, 2017 at 8:23 AM
hadiah memang gempak, RM10k tu. rugi sangat kalau tak join ni.