Promo Dutch Lady Rm1 di 7-Eleven

Bermula di wall facebook la juga , nampak gambar kawan ni borong susu Dutch Lady 200ml seharga RM1 sahaja . Wahh.. promo kini kembali , Promo Dutch Lady Rm1 di 7-Eleven  3hari sahaja dari 14-16 hb January 2017 sahaja . Apa tunggu lagi , memang Lisa terus jalan jela ke 7-Eleven belakang tempat kerja ni ha . Limit untuk pembelian seorang 3 kotak je , tapi Lisa bawa geng bebudak ni , jadinya dapat sekaton.. Bijak tak gue ? hahaha.. 



Promo bulan Disember tahun 2016 , Lisa terlepas peluang tu .. hmm nak beli tapi akak tu kata dah habis. Sob sob... rasa nak mengangis tepi bucu katil . 

Maafkan hakak sebab borong sekaton ini ha. Hahhaa.. sebenarnya tak sabar tunggu malam , nak serbu lagi ... sebab penggemar Dutch Lady ! Kalau beli katon nanti tak leh mix rasa , tapi Lisa tak kisah sebab memang suka yang perisa coklat sahaja . 



Selain dari Dutch Lady , Cloud9 ni pun ada offer Seringgit 1 bungkus , dari tak nak beli jadi terbeli pulak. Borong semua yang ada.. Hek ele..diet konon.. beli coklat pula . Ape dahh.. hahaha. Tak pele.. boleh simpan, bukan nak makan sekali semua tu pun . 



Lisa suka la dengan akak 7Eleven tu , sebab dia ni baik hati .. bagi Lisa beli banyak-banyak.. Hahaha. And bagitau la apa-apa promo yang ada , tak seperti beberapa orang staff yang memang tak akan bagitau kalau ada promo . Kena rajin tengok sendiri di meja promo . 

So korang.. apa tunggu lagi , cepat serbu 7-Eleven terdekat wei..kang dah habis jadi melepas ! 


2 comments.. read them below or add one

Mek Onie Mek Onie January 15, 2017 at 10:53 PM
sedih,tempat onie selalu je cepat habis...huwarghhh
Nadia Johari Nadia Johari February 4, 2017 at 2:44 AM
tak pernah dapat beli ..sebab aim coklat, cepat habis..hahaa