Sunday, November 26, 2017

Selesa Bersenam Dengan JONLIVIA HOTPANTS S5+

Selesa Bersenam Dengan JONLIVIA HOTPANTS S5+


JONLIVIA HOTPANTS Woman ActvPants S5+ Full Length

Assalamualaikum ! Hye... sebenarnya kan , ada beberapa orang yang tegur badan Lisa dah berisi berbanding dulu. Ermm ermm... mungkin sebab happy la kot , tu yang sedikit membesar. Macam Boss Lisa bagitau ,,, " you hati banyak senang maa... " . Lisa perasan juga , berat Lisa dah bertambah 3-4kg , tapi alhamdulillah BMI masih normal weih .  Kini Lisa buat juga senaman dan joging , semoga semakin sihat lepas ni . Teringin nak pakai seluar yang senang tuk semua itu , dan senang keluarkan peluh .. bakar lemak lemak kita . Dengar cerita JONLIVIA HOTPANTS Woman ActvPants S5+ Full Length  best pakai ? Wah  menarik , rasa nak try juga ...


Selesa Bersenam Dengan HOTPANTS JONLIVIA S+

Aktivity yang banyak gerakan ni perlukan seluar yang selesa untuk bergerak.  JONLIVIA HOTPANTS S5+ memang sesuai sangat dipakai seperti bersenam , joging , dan gym .  Heii... bukan itu je , JONLIVIA HOTPANTS ini pun sesuai nak bawa berjalan juga tau . Serba guna gitu , ikut idea korang nak mix and match macam mana pun .  Selain daripada digunakan untuk bersenam seperti berjoging atau ke gym, ia juga sesuai digunakan untuk gaya casual juga. Memang serbaguna betul rekaan yang dihasilkan! 


Kurus tidak semestinya fit,
Tapi orang fit selalunya kurus.
Bila amalkan healthy lifestyle, aim untuk fit, bukan kurus.


Hotpants dari Jonlivia ActivPants ini diperbuat 100% genuine Neoprene iaitu sejenis kain yang begitu elastik.  Hotpants ini dicipta bertujuan untuk membantu membakar lemak-lemak di badan dan peha. Kalau korang pakai ni mesti berpeluh walaupun tak sempat nak berjoging lagi , cepatla proses lisa untuk turunkan berat badan . 

 Bahagian depan JONLIVIA HOTPANTS 








Bahagian dalam JONLIVIA HOTPANTS 

JONLIVIA HOTPANTS S+ FABRIC TECHNOLOGY 



Sebelum ini Lisa pernah miliki hotpants lain ,.. lepas pakai dan cuci beberapa kali ,jadi longgar wak ! Huh.. rasa rugi je beli . Berbeza dengan jenama yang Lisa pernah pakai dulu , JONLIVIA HOTPANTS direka khas dengan empat lapisan pada struktur seluarnya selain daripada dua lapisan strap pada pinggul yang menjadikan JONLIVIA HOTPANTS ini tidak mudah koyak atau kembang walaupun setelah dicuci berkali kali. Jadi tak jadi  masalah jika korang nak pakai berulang kali. 4 Lapisan dalam hotpants JONLIVIA iaitu : 
  • External Fabric
  • High Performance NeoHeat Fabric 
  • Internal Fabric ( Absorption & Comfort ) 
  • Special Airy Fabric ( for discharge ) 

Satu lagi yang Lisa suka mengenai JONLIVIA HOTPANTS S5+ ini adalah...Fuhhh memang lain daripada hotpants yang lain, sebab bonusnya, hotpants ini direka khas, dengan terdapatnya pocket di bahagian pinggang dalam seluar ! Iya ada pocket! So mudahla nak letak kunci kereta / wang  kalau joging . Safety sikit   , betul tak ? Kalau pakai seluar track biasanya takut tak perasan jatuh time berjoging tu . 



Double waist level di pinggang , so JONLIVIA Activhotpants S5+ ni boleh ditarik sampai ke tummy korang .Boleh bakar lemak di perut sekali . 






Korang lipat kaki atau buat gaya apapun , memang rasa selesa je . Tak rasa sakit , krem , atau susah nak buat gaya senaman , yoga atau exercise lainnya . Ni kalau Lisa buat zumba mesti lagi berpeluh banyak ... cepat le turun berat badan . 



HARGA  HOTPANTS JONLIVIA ACTIVEPANTS



Hotpants ini memang tengah hot sales . Sekarang ni JONLIVIA tengah buat promo sebanyak 25% dari harga sebenar hotpants ini tau . Nah Untuk harga korang boleh tengok di JONLIVIA HOTPANTS S+ .  

amacam ,,, stylo tak ? mesti la.. Lisa lebih bersemangat lagi nak turunkan berat badan . Lisa lebih selesa berbadan kurus atau slim dari berisi  , sebab buat kerja lebih senang .. itu pendapat Lisa la. Badan Lisa , Lisa yang rasa . Muda muda kena jaga badan .. jangan tunggu dah sakit-sakit baru nak exercise . 

REVIEW  LISA TENTANG HOTPANTS JONLIVIA  S+

Awalnya Lisa ingat kalau seluar ni seksa nak pakai , sebab nampak macam tak selesa je . Tapi selepas cuba sendiri , best weih sedap pakai . Tak rasa sakit , tak rasa terkepit pun sebab hotpants ini tebal dan selesa. Patut ramai orang suka dan pakai JONLIVIA HOTPANTS Woman ActvPants S5+ Full Length ni . Seperti yang Lisa bagitau awal tadi , Jonlivia Activpants ini senang boleh korang pakai untuk bersenam atau nak berjalan , boleh juga pakai dengan baju yang labuh tu , ikut suka korang nak style kan macam mana . Hotpants yang tahan lama , senang gerakkan atau lipat kaki ketika bersenam . Korang kena ada satu dirumah ..serious best ! 


Untuk info selebihnya : 
Website : www.jonlivia.com
Whatsapp : +6 016 321 5358
Facebook : Jonlivia
Instagram : @jonlivia 

  1. Nice... nmpak selesa sgt tp make sure pakai baju labuh skit tau...

    ReplyDelete
  2. Bes. Br lah semangat nk exercise

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul ... baru ada semangat kalau selesa gini

      Delete
  3. Best laaa pants ni.. Menyemarakkan semangat tuk exercise kalau pakai ni..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpa kak nina.. memang lagi semangat ni hehehe

      Delete
  4. wah...nak jugak Hotpants Jonlivia Activepants ni..

    ReplyDelete
  5. smart design dia.
    simple n minimalist.
    untk laki xdek ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. taw takpa.. lelaki ada juga.... design lain ..tapi kualiti sama jak

      Delete
  6. Teringin nak cuba pakai..kot2 boleh bantu cepat kuruskan peha nie

    ReplyDelete
  7. Serious nampak selesa..ada bajet k.sal nak try la

    ReplyDelete
  8. Wah menarik.. lagi laa selesa nak lakukan aktiviti senaman pasni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betu.. berguna sangat tuk lisa yang memang nk kururskan badan haha

      Delete
  9. Nampak selesa di samping dapat membakar lemak-lemak degil. Bagus Jonlivia ni

    ReplyDelete
  10. Menarik juga tu sesuai untuk yang sukan bersukan atau bersenam,lagi-lagi yang berzumba sangat sesuai ni

    ReplyDelete
  11. Kakfiza tgk lisa post kt IG, berkenan laa, lps pantang nk focus fit balik blh cuba nihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh nanti lepas pantang boleh dah buat kak fy

      Delete
  12. yang pentimg rasa selesa ketika menggunakannya..

    sebab ketika bersenam banyak memerlukan pergerakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul tu. kena selesa .. gerakan dalam senaman takut suar koyak je haha

      Delete
  13. dah lama nak simpan 1.. tapi tak beli2 lagi.. hehehe :p

    ReplyDelete
  14. wah leh simpan duit. lepas jogging singgah mamak pekena roti canai banjir la ye. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha heiii mana boleh . nti rugi je lepas jogging pergi makan roti banjir

      Delete
  15. Memang selesa..akk buat guna jalan keluar

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk jalan keluar lisa tak try lagi. kendian baru try ar hiehiee

      Delete
  16. Menariklah pants ni, nampak selesa bila dipakai. Kena beli satu ni, senang nak pakai masa jogging.

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search