Thursday, December 29, 2016

Hoodie #kelabbloggerbenashaari Edisi Terhad !

Hoodie #kelabbloggerbenashaari Edisi Terhad !


Assalamualaikum !!cakk.. Merah menyala hoodie Lisa . Alarhh sekali sekala takpa kan hehee.  Bukan selalu  upload gambar full macam ni . Sekarang ni Lisa pakai hoodie  Kelab Blogger Ben Ashaari , edisi terhad sahaja  . Jadi kalau korang nak beli memang tak da lagi di pasaran . Kena tunggu open order untuk public la . Nanti Lisa akan bagitau la kalau dah open ... okayh . So.. sekarang ni sila tengok gambar cik Lisa menggayakan hoodie  ni , heehehehe.. 


Ada gaya jadi model tak ? hahaa.
Dah jadi kebiasaan yang  setiap tahun #kelabbloggerbenashaari akan keluarkan design T-shirt terbaru . Lisa ada dekat 10 helai dah Tshirt tu . Macam-macam warna pun ada , yang latest kaler hitam putih dan hitam gold . Kali ini  Kelab Blogger Ben Ashaari buat kelainan pula , Hoodie ! Hoodie ni tak berat dan tak tebal , kain lembut dan memang selesa kalau pakai . Patut pun haritu ternampak blogger lain dekat event FIM Asia Supermoto Championship ,  diorang dah rasmikan dulu.. sob sob..  



Hoodie dari belakang . 



 Hoodie dari depan , KBBA 9 dan Cosmoderm . Smart kan model ni ... ? Eh silap .. smart kan hoodie ni ? Haa ramai yang cakap smart...dan Model nampak hensem gitu . Hahahaha.. Terimakasih untuk Kelab Blogger Ben Ashaari dan Cosmoderm selaku penaja hoodie ni . Tahu je kan sekarang musim tengkujuh ..best best.. sedap pakai .




Kalau korang nak Taja busana pengantin Lisa pun boleh juga.. malah di alu-alukan , takpun make-up ke , Photog ke , bridal ke ? haaahaha (euww perasan sungguh )
Jika berminat untuk iklankan produk korang di blog www.ciksepet.com sila emailkan ke therylisa@gmail.com . Insyaallah berbaloi sebab entri akan kekal di blog ini .. 




  1. Replies
    1. Kak SS pun apa kalau pakai ni ..hew hew hew

      Delete
  2. Merah menyala gitu...ada gaya seorang model nie..hehehe

    ReplyDelete
  3. Cantik.. Smart.. Warna merah pun nampak menyerlah dan menawan.. Kira limited edition hoodie ni ya.

    http://www.reenri.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah .. belum buka tuk public lagi . nti dah ada tempahan lisa bagitau ,hewhewhew.... terimakasih

      Delete
  4. nampak gemuk hahahha abis la lisa diet lagi hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa kena tegur dah . hahahah ni hoodie yang wat gemuk la. wakakaka

      Delete
  5. Amboi kasut sama merah ngan hoodie, lawa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah.. tersama tanpa sengaja pulak . ahahahaha :-d

      Delete
  6. smart la hoodies tu.. nanti tunggu adaus pulak..

    Jemput baca http://www.redscarz.com/2016/12/konvoi-honda-civic-2h1m-ke-pulau-pinang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiuuu abang dauss hehehe , sure mesti bacaa dah tinggalkan komen pun

      Delete
  7. Kak fy punya tak amik lg dgn kak ty. lawaaa! merah pulak, fuhh fave colour kak fy tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat ambekkkk.. hahaha sejuk2 ni sedap pakai

      Delete
  8. comelnya..ala model gitu.. boleh jadi model dah ni... hihi

    yanieyusuf.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahah .. dlu nak jadi model tapi ketinggian cenonet jek hahaha

      Delete
  9. Replies
    1. tk jual dah .. haha limited je. kuar satu kali je

      Delete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search