Monday, November 2, 2015

iPhone 6 Gold Untuk Dijual

iPhone 6 Gold Untuk Dijual

IPhone 6 Gold Untuk Dijual || iPhone sekarang dah keluar s series. Dan baru 2 bulan lebih iPhone 6 Gold kaler ni jadi milik Lisa. Punyalah kumpul duit antara nak beli ke tak nak beli ,sampai akhirnya my Mr Hati Batu cakap nak swap iPhone 6 plus gold 64gb dengan iPhone 6 Gold 64 Gb. Yela gegadis kan suka bawa handbag ( perli Lisa lahtu ) so kalau Hp besar tak jadi masalah. Masuk je dalam handbag,lain la kalau lelaki.. hp besar masuk dalam poket .. fuhhh tak selesa woo. Setelah dipujuk rayu then akhirnya Lisa terpikat gak  nak beli iPhone tu bg kat dia and dia bg Lisa iPhone 6 Plus . Beli dalam rm3200 la jugak iPhone 6  Gold kaler yang memang limited kuantiti. 

Tapi sayangnya IOS tak leh suport kerja si dia. Sebab tu dia pulang balik then beli Hp baru -Android coz mudah tuk wat kerja. Jadi Lisa dah ada 2 iPhone le... haha nak buat apa banyak banyak.. apalagi ,jual lah kan. Dia cakap suruh jual.. jual je lah. 
Iphone 6 ni lagi slim dan comel je kat tangan. HP ni guna dalam 3 minggu macam tu je la, lebihnya terbiar dalam kotak . Dah tak cukup tangan nak pakai. 

Harga ; RM2600
Model; IPhone 6
kaler ; Gold (limited edition)  
Memory ; 64GB 
Conditions ; 9.8/10 sikit calar pon takde.
My set ori warranty by Apple. 
Cod ; Kluang, Batupahat, Airhitam (johor)
Korang boleh whatsapp /message no 0199009213 kalau nak beli ya. 
Kondisi cun macam Lisa...  Nah Lisa bagi gambar . 








  1. cantiknya lisa.... mampu nengok je la....

    ReplyDelete
  2. Terimgin tengok! Haha. Tp teringin je la dulu buat masa ni. Hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli baru kaler gold pon dh tkda asenye hehe

      Delete
  3. cantik..klu ada duit dh beli dah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulaa nk jual mcm sayangla pulak..tp tk jual nti terbiar mcm tu ja. Haha adeh

      Delete
  4. bayar ansuran boleh..muahahhaaa.. :p

    ReplyDelete
  5. Gaji Lissa ciput ja kak.. tak cukupp.. haha tengok ja lah mampu XD

    ReplyDelete
  6. akk tengok je mampu lisa hukhukhuk..tp mmg smart ni

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search